2013-06-03, 13:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c
Cowie ŻONKO super relacja! 
A i najbardziej nie mogę doczekać się zdjęcia z fajki z Mamuśką
Cytat:
Napisane przez Olgietka
Cowie, świetna relacja! Żooonaaa...
perfuzja napadła babcię i jej gwizdnęła bukiet..
A ja mam dosyć!
Ścięłam się dziś ostro z moim szefem...
W mieszkaniu stoi sterta pudeł. Nawet nie wiem gdzie mam jakieś gacie. Od trzech dni biorę kąpiel z jednymi, potem wieszam je na kaloryferze i od nowa...
Mam dość. Nie mam siły. Chce mi się spać, jeść, wyjechać pięć tysięcy kilometrów stąd. Bolą mnie nogi, ręcę, kręgosłup... Na myśl o ślubie, przeprowadzce mam w oczach łzy. Gardło mi się samo ściska i dostaję histerii..
Pieprzona perfekcjonistka nie potrafię odpuścić. Coś zrobić nie na tip top. Przyznać się, że nie jestem w stanie czegoś udźwignąć.
|
Olgietka mogę Ci przybić piątkę... Niestety u mnie też nie za ciekawie, tyle, że nie mam jeszcze problemu przeprowadzki na głowie... A chciałabym mieć! Już być przy moim kochanym TŻcie po obudzeniu i tuż przed snem <marzyciel> 
A co z robotą? Nie masz ochoty już tego rzucić w cholerę? Bo ja BARDZO! Ale chyba zacisnę zęby i do ślubu wytrzymam. Przed ślubem odejdę na pewno.... Dawno mnie nie było i nie wiem czy pisałaś - jak Wasz wyjazd do Danii? Będzie/ nie będzie?
|
|
|