Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-03, 13:20   #2815
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Może nie powinnam ale muszę się pochwalić: oto mój siostrzeniec, urodzony dzisiaj o 4 40. Waga 3020 gr, długośc 53
piękności
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko
Witam juz z domu ale przegonili mnie dzisiaj jak psa burka... nie wiem co to mialo na celu...zebym szybko do nich wrocila czy jak... tfu tfu... tak wiec rano wstalam, pomierzyli cisnienie, podali sniadanie, ledwo zjadlam a przyleciala lekarka i mowi ze juz mam z nia isc na usg... normalnie przychodzil obchod i mowili ze dzisiaj bedzie badanie, a samo badanie bylo dopiero 14-15... jak mieli chwile czasu to przychodzili... a dzis mam biegiem leciec, ani nie umyta ani nic.. wyblagalam 10 minut podmylam pipke, zeby i polecialam... zrobili mi usg, powiedzieli ze wszystko ok, lej sie cofnal, szyjka ma 3 cm i jest stabilna i ze moge isc do domu ale jeszcze mam zrobic ktg a oni w tym czasie przygotuja wypis... no wiec poszlam na to ktg, i nim wrocilam wypis juz byl... jako ze nadal bylam brudna i w pizamie to weszlam na chwile pod prysznic a nim wrocilam juz czekala laska zeby rozebrac moje lozko... takze na szybciocha sie ubieralam, malowalam i pakowalam, bo nikt wczesniej nie mowil ze jest opcja ze dzis wyjde... zostawilam im tam moje manatki a sama poszlam spacerkiem do domu (mam z 15 minut)... po pracy podjedziemy z mezem po rzeczy... slowem jestem zmeczona... zrobilam se na szybko cos do jedzenia i leze...
witajże

idę robić obiad bo TŻ jedzie. ej ta dieta... jadłam dziś już 3 posiłki i jestem głodna... na szczęście za godzinę następny
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora