2013-06-03, 14:26
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Wiktorek przyszedł na Swiat o 12.15 waga 3640, długi 57cm
Niestety skończyło sie cc.
Jest śliczny ma czarne włoski i czarne brwi 
Ja leże juz na sali pooperacyjnej
|
Gratulacje
szkoda że skończyło się cc ale pewnie był ważny powód a najważniejsze zdrowie Małego
Ty wracaj do zdrowia szybciutko
Widzisz wcale nie taki duży Wiktorek
Cytat:
Napisane przez nuna2
Zrobiłam... Gadałam z moją położną i mówiła, że jest nieobowiązkowe, ale ona by zrobiła... Pytałam, co by było, gdyby mała się zaraziła i wolę jednak wiedzieć, że to mam... A szkoda mi małej faszerować od razu antybiotykiem. Tyle, że Ty masz 2 tyg termin przede mną
Oj tak... Straszyli wcześniejszymi porodami a teraz cisza...
Wdg mnie żadna metoda nie pomoże jak maluszek nie będzie gotowy...  My całą ciążę mieliśmy zakaz przytulanek, a teraz były i nic.
Kurde, ale u nas jest cesarek. Ja bym chciała naturalnie, ale jak mała będzie tak rosnąć, to też się może skończyć cc...
|
ja gdybym się wcześniej "obudziła" z tym badaniem to tez bym zrobiła pewnie a tak to już trudno się mówi, termin w sobotę ale coś czuję że nie ma opcji urodzić w terminie, pewnie mała zechce nas powitać sporo po terminie
Hmmm a ja myślałam że jak nic się nie zacznie do soboty to jak przyjedzie mąż w sobotę to będę go molestować ale skoro mówisz że to nie działa...
Ja tez bardzo bym chciała urodzić naturalnie i mam nadzieję że tak właśnie będzie, na razie wszystko wskazuje na poród sn ale różnie może jeszcze być
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
u mnie tak się zaczęło  co skurcz to kibelek i za dwa dni miałam Bartusia po drugiej stronie brzuszka
|
o właśnie Justii a Ty chyba też wcześniej nie miałaś żadnych skurczy przepowiadających? tylko dopiero te dwa dni przed porodem?
Kiedy będzie opis porodu?
Cytat:
Napisane przez colorblue
Ja biore prysznic i będę się raczej zbierać. Skurcze co 6-9 min ale przed chwilą sporo poleciało ze mnie,jakbym siku robiła i czopa bardzo duzo poszlo podbarwionego.
Trzymać kciuki!!!! Dam znać przez Víl:-*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Super, czekamy na wieści
Cytat:
Napisane przez axella
nieeeeee....przyzwyczaisz do zbytniego ciepla i bedzie problem.
"zimny chów" lepszy niz przegrzanie,zdecydowanie.
przeciagow chyba nie masz-dodatkowy bodziak,skarpetki i bedzie dobrze
to nie 15stopni,poza tym narzucisz kocyk i bedzie dobrze 
|
masz rację, moja kolezanka urodziła początkiem maja i po tygodniu wróciła do szpitala z Małą z zapaleniem płuc ;/ i właśnie lekarz jej powiedział że musiała przegrzać dziecko i cały czas było pewnie ciepło w domu a może ktoś na chwile otworzył drzwi czy okno i zawiało malutka
Edytowane przez gosiulka22
Czas edycji: 2013-06-03 o 14:28
|
|
|