2013-06-03, 13:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c
Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni
Olgietka, Perfuzja dobrze prawi
Kochana, daj sobie na chwilkę luzu. Po prostu weź długą kąpiel, poczytaj dobrą książę albo obejrzyj jakiś głupi wyciskacz łez. Zrelaksuj się jakoś choć na chwilkę.
A gacie niech Ci Tż wypierze albo znajdzie 
|
Moni... nie umiem się odprężyć, zrelaksować kiedy za ścianą stoi 4856 kartonów, pudeł, toreb i innych gadżetów...
TŻ też już mi szkoda jak nie wiem.. wygląda jak cień.. od wtorku sypiamy p0 3-4 godziny.. bo dziś zdajemy klucze do starego mieszkania.
Najchętniej wynajęłabym sobie jakąś panią Ukrainkę do sprzątania.. ale
1) nie cierpię jak ktoś mi grzebie w moich rzeczach
2) mocno nadszarpnęliśmy budżet w związku z przeprowadzką ( o jakieś 5500zł) 
Cytat:
Napisane przez Laura28
 nie martw się.
ja też się obawiam przeprowadzki, co prawda jeszcze troche czasu, no ale nie wyobrażam sobie tego remontu, urządzania, rozpakowywania, a tym bardziej, że Tż wierzy w moje gusta dekoratorskie i to ja mam to jako tako urządzić , nie wiem jak to będzie.
|
I widzisz.. tu się objawia mój problem. Ja bym chciała wszystko SAMA. Sama urządzić, poukładać, obmyślić. Bo nikt nie zrobi tego, tak jak ja! Musi być po mojemu. W pracy. W domu. Na ślubie. Na weselu. Wszystko sama. SAMA. TŻ już ze mną o to nie walczy. Grzecznie wykonuje moje dyspozycje. A mi potem przegrzewają się styki.. i nadchodzi taki dzień jak ten. Wyję od rana. Oczy mam jak obwarzanki...
|
|