Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c
Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0
ja od piątku mam 39' i jelitówkę ;/ na szczęście idzie tylko jedną stroną.... ale od piątku już jestem -3kg
|
ojej i TY tez wracaj do zdrowka!
Cytat:
Napisane przez ila87
cowie Bardzo fajnie czytało się Twoją relację
Dziewczynom ( extassy i flight) gratuluję pracy a dla Misi
Podrukowałam bukiety i poszłam do kwiaciarni. Ustaliłam z florystką jak ma wyglądać (połączenie dwóch zdjęć) i jakie kwiaty można do niego użyć w zastępstwie tych niedostępnych. Wstępna cena - ok. 160zł. Do tego bukiecik do rzucania, butonierka i kwiaty na podziękowania - 2 bukiety dla rodziców, 2 dla babć i 3 lub 4 dla chrzestnych 
Florystka namawia mnie na bukiet z mikrofonem, a ja chyba wolałabym z łodygami okręconymi tasiemką. Podobno te z mikrofonem nie cierpią tak podczas gorących miesięcy. Ktoś doradzi?
Oprócz tego napisałam do USC prośbę o wysłanie aktu TŻta. Teraz czekam i lecimy do naszego usc po kolejne dokumenty.
Zapomniałabym! Kolejne 3 zaproszenia rozdane 
|
Tak czytam czytam i mysle- bukiet z mikrofonem, znaczy ze co w kosciele juz Ksiadz Ci nie bedzie musial podawac mikrofonu ? i wybuchlam smiechem  uswiadamiajac sobie jaki ze mnie Glupek
|