2013-06-03, 17:55
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Brak kompatybilnosci seksualnej w zwiazku i... maly penis.
No cóż, nie powiem, że sytuacja łatwa, jak i zarówno wybór. Jest wiele za, jak i jedno, bardzo istotne przeciw.
Z tego, co wyczytałem, seks jest dal Ciebie bardzo ważny, lecz nie najważniejszy, co jest Twoim wielkim plusem, ale nie o tym mówimy.
Nie oszukujmy się seks, jest to bardzo ważny element każdego związku, który spaja ludzi i ble, ble, ble. Bez niego nie da się zbytnio normalnie funkcjonować. Jednakże... Jeśli czujesz się usatysfakcjonowana w innych kategoriach życia codziennego, czemu nie? Jednak musisz sobie zadać pytanie, a co będzie za kilka lat, czy to jest to, czego naprawdę chciałam? Tutaj pojawia się problem, którego moim zdaniem my Ci nie rozwiążemy, ponieważ to musi być Twoja, i tylko Twoja decyzja, a czy dobra, to już się dowiesz za kilka lat .
Jednak patrząc mega obiektywnie, i gdybym ja był na Twoim miejscu zrobiłbym coś w ten deseń:
Porozmawiał ostatni raz, wytłumaczył wszystko, czego oczekujesz, jak lubisz, czego nie lubisz itp. Dałbym chłopakowi 2-3 tygodnie i wszystko by się okazało, jeśli nic z tego masz odpowiedź. Jeśli uda się - masz fajnego chłopaka i do łóżka i do parku ^^
Życzę powodzenia jak i zarówno trafnego wyboru, tyle ode mnie ;*
|
|
|