Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2014, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-03, 19:51   #2783
Puola
Zadomowienie

Dot.: Matura 2014, część II

Potrzebuję Waszych kciuków na jutrzejszy sprawdzian z matmy
Właśnie odrabiam matmę, potem muszę nauczyć się na polski i na sprawdzian z matmy Mam nadzieję, że do północy się z tym wyrobię
Cytat:
Napisane przez Elisavet Pokaż wiadomość
Wróciłam ze szkoły o 14 i tak od 14 zabieram się za naukę i jeszcze nie wzięłam książki do ręki ;c No ale przeczytałam pół rozdziału Lalki, więc może nie jest tak tragiczne
Mam jutro maturę próbną z rozszerzonego wosu! Wydaje mi się, że trochę umiem, ale boje się pracy xd

Ogólnie to wpadłam dziś na cytat Einsteina Jeśli bałagan na biurku jest oznaką zabałaganionego umysłu to czego oznaką jest puste biurko?
I jak tak sobie patrze na mój syf na biurku to trochę mnie ten cytat podbudowuje

A wiecie, że u mnie jest słoneczko? może z pół godziny padało po południu, a poza tym pogoda ładna <3
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez lovelybaka Pokaż wiadomość
Ogląda któraś z was M jak Miłość i wie czemu dzisiaj nie grają M jak Miłość na tvp 2? Czy to już przerwa wakacyjna?
Pewnie żadna nie ogląda.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez Elisavet Pokaż wiadomość
Ja oglądam xd Ostatnio był zwiastun nowego sezonu wiec następny odcinek dopiero po wakacjach.

Cytat:
Napisane przez sin_08 Pokaż wiadomość
Siemano
Dzisiaj siedzę tylko i wyłącznie przy chemii bo jutro mam "niby" mieć maturę próbną wkurzę się jak będzie sama organiczna. No po prostu sie wkurzę! i jeszcze cały dzień zaplanowałam sobie na potórki z chemii, bo miałam mieć zawody z przełajów, i sobie myślałam, że jak odwołają te zawody to wrócę do domu szybko i się wezmę do nauki, a tu -.- nie jestem kujonem, ale poszłam do szkoły z dziewczynami i tego żałuję na matmie nie wiedziałam o co kaman, tak jakoś mózg mi się zresetował czy coś... Nie było nauczyciela z anglika i lekcja zmarnowana -.- na biologi oddała spr i dostałam banię, i jutro na spr też nie idę bo ku*wa! Olałam ją totalnie na rzecz chemii i matmy zresztą, ta pamięciówka mnie dobija no a na historii omawialiśmy dynastię Romanowów uwielbiam ją xD

Za mną 20 minut skakanki, 40 minut KILLER`a Chodakowskiej (daje w ) i jeszcze muszę zrobić 50 przysiadów i 8 minut na brzuch
Błagam Cię, nic nie mów o angielskim