2013-06-03, 21:55
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka
[/COLOR] Mis, a te Twoje ubrania z sh to chyba nie były zbyt tanie, nie? Biga się ceni. Pamiętasz może ile Cię to mniej więcej wychodziło?  Pytam, bo ciuszki kupowałaś boskie, a zastanawiam się jak z cenami 
|
No za złotówkę to ich nie kupiłam wydałam średnio po 13-18 zł/szt. ale to i tak uważam, że mało jak za fasony, które są teraz na czasie. Poza tym w sklepach w galeriach rzadko udaje mi się znalezć długą sukienkę, w której wyglądałabym dobrze a w sh zawsze mam szczęście 
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41137375]
Wiesz że w końcu okazało się, że jeden bronzer też jest rozwalony? Wysłałam brata żeby oddał i już sobie darowałam. Więc w rezultacie mam tylko perfumy i dwa róże. Coraz bardziej żałuję, że nie wzięłam żadnej bazy :/[/QUOTE]
czyli trzeba koniecznie wszystko sprawdzać.
Cytat:
Napisane przez Cara_Mel
Właśnie przejrzałam swoje i znalazłam jeden, którego nie jest mi żal oddać. Zwykle staram się nie trzymać niepotrzebnych rzeczy i je wyrzucam, ale muszę chyba znów zacząć gromadzić. Poczytałam o sephorze nr 13 sporo dobrych opinii, więc jutro pójdę sprawdzić i mam nadzieję kupić, bo mi strasznie takiego pędzla własnie brakuje.
|
Ja właśnie na takie specjalne okazje mam jedno pudełko do którego wrzucam właśnie jakieś zdezelowane pędzle, zużyte mascary itd żeby pozniej było na wymianę.
|
|
|