Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki po raz XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-03, 21:55   #462
201608010929
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
[/COLOR]Mis, a te Twoje ubrania z sh to chyba nie były zbyt tanie, nie? Biga się ceni. Pamiętasz może ile Cię to mniej więcej wychodziło? Pytam, bo ciuszki kupowałaś boskie, a zastanawiam się jak z cenami
No za złotówkę to ich nie kupiłam wydałam średnio po 13-18 zł/szt. ale to i tak uważam, że mało jak za fasony, które są teraz na czasie. Poza tym w sklepach w galeriach rzadko udaje mi się znalezć długą sukienkę, w której wyglądałabym dobrze a w sh zawsze mam szczęście

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41137375]
Wiesz że w końcu okazało się, że jeden bronzer też jest rozwalony? Wysłałam brata żeby oddał i już sobie darowałam. Więc w rezultacie mam tylko perfumy i dwa róże. Coraz bardziej żałuję, że nie wzięłam żadnej bazy :/[/QUOTE]

czyli trzeba koniecznie wszystko sprawdzać.

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
Właśnie przejrzałam swoje i znalazłam jeden, którego nie jest mi żal oddać. Zwykle staram się nie trzymać niepotrzebnych rzeczy i je wyrzucam, ale muszę chyba znów zacząć gromadzić. Poczytałam o sephorze nr 13 sporo dobrych opinii, więc jutro pójdę sprawdzić i mam nadzieję kupić, bo mi strasznie takiego pędzla własnie brakuje.
Ja właśnie na takie specjalne okazje mam jedno pudełko do którego wrzucam właśnie jakieś zdezelowane pędzle, zużyte mascary itd żeby pozniej było na wymianę.
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora