2013-06-03, 21:45
|
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: Kasowanie komentarzy
Cytat:
Napisane przez Burbery
A jednak mam nadzieję że coś tknie.
I mam jeszcze jedną wątpliwość dotyczącą produktów, które chcemy ocenić na * albo na **. Przecież skoro produkt jest aż tak kiepski, to nie będę przecież go twardo używac przez 4 tygodnie robiąc sobie krzywdę tylko po to żeby ostrzec inne wizażanki. Kilka razy zdarzyło mi się kupić tusz-bubel który zlepiał rzęsy w trzy strąki i "robił pandę" po 3 godzinach.
Miałam też "przyjemność" używać podkładu który nie mogłam po postu rozsmarować na twarzy bo się jej zupełnie nie trzymał, zostawał na rękach, włosach i ubraniach, a na dodatek szpecił po prostu twarz efektem maski.
Nie jestem w stanie używać takich "kosmetyków" przez 4 tygodnie!!!
Po co to piszę? Po to żeby zwrócić uwagę, że są sytuacje kiedy 2-tygodniowe albo nawet tygodniowe opinie, o ile są wyczerpująco udokumentowane, nie powinny być kasowane. Ale to by było wbrew świętości kodeksu....
|
przecież kosmetyki kolorowe mają krótszy czas używania = 7 dni, Kodeksik się klania
ponadto (bo nie wiem, czy dobrze rozumiem, że piszesz też o jednorazowych próbach), czasem naprawdę warto próbować, nalożyć podkład/tusz/szminkę po raz następny i jeszcze następny, może innym sposobem, na inny krem itd.
nasza cera też miewa inne właściwości zależne od cyklu na różnych jego etapach
tak więc nie widzę akurat tu problemu
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------
Cytat:
Napisane przez Claire91
ale jest kodeks... ble ble ble.
nic sie niestety tutaj nie dowiesz ani nie wskórasz  szkoda nerwów, bo do moderatorek logiczne myślenie niestety nie trafia 
|
widzę, że braźliwy epitecik pod moim adresem już wyedytowany
no cóż - za to też mogą być karniaki, a wizaz przechowuje kopie wpisów zedytowowanych
natomiast owe epitety o mózgu moderatorów i brak cywilnej odwagi jednocześnie, najlepiej i najwięcej mówią ... o Tobie
Cytat:
Napisane przez Claire91
Widzisz ile wizażanek o tym już pisało.Nic nie wskórały niestety, a szkoda, bo przez to odechciewa się recenzować. Niestety musisz używać podkładu który szpeci, tuszu który robi ci strąki bo tego wymaga kodeks.Nie wiem czy śmiać się czy płakać 
|
a gdzie ten nakaz w Kodeksie?
uprzedzam - pytanko retoryczne, li tylko ...
Czas edycji: 2013-06-03 o 21:36
|
|
|