Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 21:45   #684
misianka
kosmita jakiś normalnie

Dot.: Kasowanie komentarzy

Cytat:
Napisane przez Burbery Pokaż wiadomość
A jednak mam nadzieję że coś tknie.

I mam jeszcze jedną wątpliwość dotyczącą produktów, które chcemy ocenić na * albo na **. Przecież skoro produkt jest aż tak kiepski, to nie będę przecież go twardo używac przez 4 tygodnie robiąc sobie krzywdę tylko po to żeby ostrzec inne wizażanki. Kilka razy zdarzyło mi się kupić tusz-bubel który zlepiał rzęsy w trzy strąki i "robił pandę" po 3 godzinach.

Miałam też "przyjemność" używać podkładu który nie mogłam po postu rozsmarować na twarzy bo się jej zupełnie nie trzymał, zostawał na rękach, włosach i ubraniach, a na dodatek szpecił po prostu twarz efektem maski.

Nie jestem w stanie używać takich "kosmetyków" przez 4 tygodnie!!!

Po co to piszę? Po to żeby zwrócić uwagę, że są sytuacje kiedy 2-tygodniowe albo nawet tygodniowe opinie, o ile są wyczerpująco udokumentowane, nie powinny być kasowane. Ale to by było wbrew świętości kodeksu....
przecież kosmetyki kolorowe mają krótszy czas używania = 7 dni, Kodeksik się klania

ponadto (bo nie wiem, czy dobrze rozumiem, że piszesz też o jednorazowych próbach), czasem naprawdę warto próbować, nalożyć podkład/tusz/szminkę po raz następny i jeszcze następny, może innym sposobem, na inny krem itd.
nasza cera też miewa inne właściwości zależne od cyklu na różnych jego etapach

tak więc nie widzę akurat tu problemu

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Claire91 Pokaż wiadomość
ale jest kodeks... ble ble ble.
nic sie niestety tutaj nie dowiesz ani nie wskórasz szkoda nerwów, bo do moderatorek logiczne myślenie niestety nie trafia
widzę, że braźliwy epitecik pod moim adresem już wyedytowany
no cóż - za to też mogą być karniaki, a wizaz przechowuje kopie wpisów zedytowowanych
natomiast owe epitety o mózgu moderatorów i brak cywilnej odwagi jednocześnie, najlepiej i najwięcej mówią ... o Tobie

Cytat:
Napisane przez Claire91 Pokaż wiadomość
Widzisz ile wizażanek o tym już pisało.Nic nie wskórały niestety, a szkoda, bo przez to odechciewa się recenzować. Niestety musisz używać podkładu który szpeci, tuszu który robi ci strąki bo tego wymaga kodeks.Nie wiem czy śmiać się czy płakać
a gdzie ten nakaz w Kodeksie?
uprzedzam - pytanko retoryczne, li tylko ...

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2013-06-03 o 21:36
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując