Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 21:58   #3102
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Blanka jeszcze z pielucha spi, ale nocne wysadzanie jakos nie sadze by bylo dobrym rozwiazaniem, bo zmiejsza sie przez to pojemnosc pecherza i przyzwyczaja dziecko tak czy siak do nocnego sikania. wiec takie bledne kolo no ale to moje rozumowanie
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
na poczatku sierpnia konczy 3 lata. w dzien pieluchy niet, na drzemke tez nie, tylko na noc. ona sika w nocy no ale spi najpozniej o 20 do 7 wiec nie wiem kiedy dorosnie do odstawienia nocnej pieluchy, a miala juz momenty ze budzila sie z sucha. jakos mi sie jeszcze nie spieszy do tego, gdzies czytalam ze chyba dopiero po 3 roku zycia dzieci maja kontrole nad nocnym sikiem? mozliwe ze sciemniam, bo nie pamietam gdzie to czytalam
w dzien od momentu odstawienia pieluch ani razu mi sie nie zsikala, tzn raz, jak jechalam do rodzicow 120 km i zapomnialam jej na droge pampa ubrac to pindzia nawet nie powiedziala ze chce siku, ani ze sie zdoila dopiero jak ja moja matka z fotelika wyciagala pyta mnie co ona taka mokra

co do diety to mialam podobnie, jak nie ma musu to dlugo nie wytrzymuje, a teraz zdrowie Amelki najwazniejsze wiec i jakos latwiej to przychodzi, pierwszy tydzien byl najgorszy pozniej juz z gorki napewno po coazy tez bede na tej diecie, bo najlepsza na odchudzanie
Adi skończył 3 latka 6 maja i w nocy sika. Był okres że ściągałam suchą pieluchę ale teraz nawrót i po nocy jest mokra ale fakt jest taki że pije wodę przed snem i w trakcie płacz bo piciu chce. Póki co to zmniejszył ilości picia w nocy (dwa kubki wypijał) no ale dalej pije. Nie jestem go w stanie tego oduczyć. Czyli mówicie ż enie ma cudownego środka na odpieluchowanie:noniewiem :
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora