Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-03, 23:30   #2103
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Hosenko tak się cieszeDziewcz yny co w ciąży miały zakaz przytulanek-miałyście orgazmy przez sen?Mi się zdarzają,martwie sie że nie ma to dobrego wpływu na tą kosmówke
nie, ale miałam wielką ochotę przez prawie całą ciążę.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41135947]Dziewczyny wróciłam od gina i wyję TŻowi w koszulkę...

Robił mi USG na innym sprzęcie i powychodziły jakieś kosmiczne tygodnie. 30t i parę dni (3-6), a ja jestem w 33t2d.....
Waga niecałe 1700g (2 tygodnie temu było 1500).

Cała reszta OK, ale te wymiary mnie po prostu załamały....

Wprawdzie gin mówi, że OK, ale same wiecie.....

Co ja mam robić?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

takie różnice mogą być.. ale jak masz się bardzo martwić to skonsultuj z innym ginem.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
dziewczynki a czy WY jesteście zaszczepione na WZW B?? bo mnie o to pytają w szpitalu np jak miałam te 2 zabiegi i HSG to też pytali....czy po zaszczepieniu trzeba odczekać jakiś czas ze staraniami?? orientuje się któraś z Was??
byłam kiedyś szczepiona 3 dawkami ale nie pamiętałam o przypominającej a to było wieki temu.
nie wiem nic o szczepieniu i staraniach.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora