2013-06-03, 23:51
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2014, część II
Cytat:
Napisane przez lovelybaka
Ale Ci fajnie. :P Chociaż ja nie lubię pakować/rozpakowywać się, zawsze się tyle ciekawych rzeczy znajdzie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
właśnie jestem ciekawa, co znajdę póki co, mój pies chciał zrobić segregacje maskotek, właściwie wszedł sobie do pokoju, popatrzył, wziął mojego, pięknego białego konika i wyszedł musiałam go gonić.
ale z drugiej strony to mnóstwo czasu zajmuje i w sumie długo sobie nie pomieszkam. 
Cytat:
Napisane przez petite reveur
Ja też zazdroszczę  Ja przeprowadzam się dopiero za rok. Rodzice strasznie się guzdrają przy budowie
Jak wygląda Twój nowy pokój?  
|
moim budowa zajęła półtorej roku, mama bardzo marudziła
no, więc tak mam dwie fioletowe ściany + dwie szare, meble białe - nie wiem czy nie pożałuję tej decyzji, gdyż ze sprzątaniem u mnie średnio a dodatki chcę głównie czarne. a ty? masz już wizję? 
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------
Cytat:
Napisane przez lovelybaka
Ale wam zazdroszczę, ja się przez kilka najbliższych lat nie wyprowadzam. ;P Ale chociaż miałam remont 2 lata temu i mam pokój jaki chciałam. Tyle, że jeszcze będę chciała trochę pokupować rzeczy. :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
też lubię mój obecny pokój właściwie brak sąsiadów i ich imprez pod moim oknem jest największym plusem. chciałabym nie musieć wyjeżdżać na studia
Cytat:
Napisane przez Ms Morrison
Mnie w najbliższym czasie czeka tylko przeprowadzka do jakiejś obskurnej kawalerki, ale za to w Krakooowie
Ogarnęłam historię. Biorę się za matmę. Wszyscy w domu śpią. Tylko ja, jak zwykle, siedzę do późna.
|
Kraków marzy mi się też! 
eh, ciężkie życie ucznia
Edytowane przez mayletka
Czas edycji: 2013-06-03 o 23:53
|
|
|