Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2014, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-03, 23:51   #2826
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka
Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez lovelybaka Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie. :P Chociaż ja nie lubię pakować/rozpakowywać się, zawsze się tyle ciekawych rzeczy znajdzie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
właśnie jestem ciekawa, co znajdę póki co, mój pies chciał zrobić segregacje maskotek, właściwie wszedł sobie do pokoju, popatrzył, wziął mojego, pięknego białego konika i wyszedł musiałam go gonić.
ale z drugiej strony to mnóstwo czasu zajmuje i w sumie długo sobie nie pomieszkam.

Cytat:
Napisane przez petite reveur Pokaż wiadomość
Ja też zazdroszczę Ja przeprowadzam się dopiero za rok. Rodzice strasznie się guzdrają przy budowie

Jak wygląda Twój nowy pokój?
moim budowa zajęła półtorej roku, mama bardzo marudziła
no, więc tak mam dwie fioletowe ściany + dwie szare, meble białe - nie wiem czy nie pożałuję tej decyzji, gdyż ze sprzątaniem u mnie średnio a dodatki chcę głównie czarne. a ty? masz już wizję?

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez lovelybaka Pokaż wiadomość
Ale wam zazdroszczę, ja się przez kilka najbliższych lat nie wyprowadzam. ;P Ale chociaż miałam remont 2 lata temu i mam pokój jaki chciałam. Tyle, że jeszcze będę chciała trochę pokupować rzeczy. :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
też lubię mój obecny pokój właściwie brak sąsiadów i ich imprez pod moim oknem jest największym plusem. chciałabym nie musieć wyjeżdżać na studia

Cytat:
Napisane przez Ms Morrison Pokaż wiadomość
Mnie w najbliższym czasie czeka tylko przeprowadzka do jakiejś obskurnej kawalerki, ale za to w Krakooowie

Ogarnęłam historię. Biorę się za matmę. Wszyscy w domu śpią. Tylko ja, jak zwykle, siedzę do późna.
Kraków marzy mi się też!
eh, ciężkie życie ucznia

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog

Edytowane przez mayletka
Czas edycji: 2013-06-03 o 23:53
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora