Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Goldwell Elumen
Wątek: Goldwell Elumen
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 00:01   #146
sheisnot
Rozeznanie

GG do sheisnot
Dot.: Goldwell Elumen

Cytat:
Napisane przez Klezmerka Pokaż wiadomość
Nikt nie udzielił mi odpowiedzi...:-( Czy ten toner przed koloryzacją Elumenem to zły pomysł? Czy nie ma to żadnego znaczenia, skoro i tak nie zawiera utleniaczy?
sry ja nie wiem co to za toner...;/ nie znam się wiem tylko jak kk wychodzi ^^ elumen, jak i inne cuda goldwella dosc specyficznie reagują na inne firmy więc nie wiem ja bym rozjasniala i spróbowała... prepare to jednak jest seria elumen i dokładnie elumen współpracuje ze sobą... nerla się zapodziala to ci nie odpowie. a szkoda bo ona chyba na goldwellu pracuje.

jak nie chcesz zielonego odcienia to czemu nie walniesz sobie niebieskiego??

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;41140570]Ostatni raz farbowałam hm. 2-3 tygodnie temu, raczej 3. Syossem "Czerń Tokio", bo ładny fiolet miał wyjść, a wyszedł brąz. -,-
Szczerze mówiąc to nie wiem jaki mam naturalny kolor... Chyba jasny brąz/bardzo ciemny blond.
Jeżeli średnio na miesiąc będzie wychodzić 60-70zł to jeszcze to jakoś z ciężkim sercem przeboleję.
Aktualnie zniszczone za bardzo nie są, nawet nie mam rozdwojonych końcówek, a obcinałam je 2 miesiące temu.

Jeszcze zastanawia mnie czym się różni goldwell elumen od na przykład topchic?

Faktycznie, kolor śliczny. Taki próbowałam różnymi środkami osiągnąć, z marnym skutkiem. :/[/QUOTE]

topchic to normalna farba oksydacyjna a elumen... mocno napigmentowana bezoksydacyjna farba- niektórzy twierdza ze jak odzywka mocno koloryzujaca ...ale jak chcesz wydawać do 70zl to nie wiem czy się zamkniemy- rozjasnianie, potem elumen(sama farba 71,40zl) w takiej jednej (nie chce reklamować) hurtowni internetowej. napisze inacżej- po ok 3 farbowaniach powinnismy się zamknąć w 7dychach ale narazie prepare lock farba plus rozjasniacz do tego woda...no trochę to wyniesie... ja moje pierwsze zamówienie złożyłam i nie zamknelam się w 300zl...;( ty musialabys nawet bez ☠☠☠☠☠☠☠ typu szampon i odzywka ale z rozjasniacżem...nie wiem ok 250 wydać. prepare ok 5 razy starcza, czy wiecęj lissax?? szacuje po buteleczce lock na wiecęj i rozjasniacz chyba do końca życia

ja 2 tygodnie po elumenie (2 farbowanie) nie wyglądam jak zrudziała blondynka! juppiiii!
sheisnot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując