Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 05:59   #3818
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no romantyczny jak diabli... jeszcze nie wrócił z pracy bo m sie zapomniało mi powiedzieć że na piwo idzie
Walić ide spać w takim razie.

Aha i stwierdził że nie napisze do was bo on was czyta żeby poszerzyć swoja wiedze w opiece nad Hanią to może weźcie mu tu napiszcie że porządni ojcowie nie chadzają na piwo bez uprzedzenia wcześniej matek swoich dzieci
No mój porządny mąż też był wczoraj na piwie ale mnie wcześniej poprosił o pozwolenie więc TzBokeh musi się poprawić. Staż małżeński ma krótki to niech się uczy od starszych
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

No właśnie Illusion, Insolito zdjęcia super, a Wy piękne.

Aż mnie korci by się swoją suknią pochwalić :P
Pochwal się
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ilussion, Insolito-Zdjęcia bajka A plenery No i ta sukienka.... Droga była?

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana. Suknia coś ok 3 tyś. ja wypożyczałam to taniej miałam jakoś 2.300 płaciłam
O kurde to nieźle się cenią u mnie. Gdybym wiedziała to bym pojechała do Ciebie wypożyczyć przecież to niedaleko a ja za wypożyczenie płaciłam 2800 a do kupienia była 3900. Że niby stolica województwa to już o tyle drożej? Chyba że Ty później niż ja brałaś ślub i w następnym roku już była tańsza bo nie z najnowszej kolekcji. Ja w 2009 roku.
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
to
mi jest smutno, plakusiam sobie, ale nie mam kiedy wygadac sie w klubie
smutasz się pewnie że sama jesteś bez męża a on tak daleko...
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
a w ogóle to facet rzucił moją siostrę......nosz qrwa yebak leśny zasr.any..... Biedna jest tak załamana, że nie wie, co ma ze sobą zrobić, oby głupoty jakiejś nie strzeliła, bo ona strasznie emocjonalna jest...... Jak nie jeden idiota psychopata tak drugi qrwa wielki naukowiec a we łbie zero, no szlag jasny by go trafił płakałam razem z nią przez telefon, jest przy niej teraz przyjaciółka i mama, jutro przyjeżdża do nas, no za jaja powieszę kretyna zidiociałego
Co za Ale tak nagle mu się odwidziało? Znalazł sobie jakąś drugą czy się pokłócili o coś?

Dziękuję za przemiłe komentarze w klubie
U nas pobudka standardowo o 5 (młody zasnął wczoraj snem nocnym o 18). Teraz sobie urządził Iguś mój drzemkę więc i ja lecę się zdrzemnąć.

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-06-04 o 07:42
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora