Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
inwersja ja tez jeszcze glukozy nie robiłam ale skierowanie juz mam. Gin mi mówił żebym do 28 tyg zrobiła a ze mam jeszcze skierowanie na allo przeciwciała to mi napisała że tak koło 15.06 żebym zrobiła badania zeby były na świeżo . Może się wybiorę w tym tyg a jak nie to na początku przyszłego . A teraz leci mi 27 tc czyli 26t3d i nie panikuje Dziewczyny prosze o niezawodne kciuki bo właśnie moja mama wyruszyła zgłosić się do szpitala ...jutro ma mieć zabieg na woreczek żólciowy i strasznie się boi zwłaszcza narkozy. Już mi głupia wyjechała z tekstem że jakby sie coś stało to żebysmy pamiętali że mamy matce pupe podcierać.....normalnie bym ją za takie teksty.
Co do aparatów my kupiliśmy tez lustrzanke nikona po chrzcie Adiego za jego pieniądze bo teoretycznie jest to jego prezent co by uwieczniac ważne momenty Początkowo mieliśmy nie ruszać reszty jego ;pieniędzy z chrztu ale po troszku po troszku i się ukradło na budowe ale za to szybciej kiedys będzie miał własny pokój i domek
|