2013-06-04, 06:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :
Cytat:
Napisane przez ila87
 A ja wiecznie podczas burzy przy uchylonym oknie siedzę gapiąc się jak sroka w gnat! Słyszłam o kulistych, ale myślałam, że to blef! Od teraz będę siedziała przy zamkniętym oknie 
|
Dokladnych szczegolow nie znam, ale to sie zdarza. No ale domyslam sie, ze prawdopodoisntwo jest naprawde niewielkie 
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------
Cytat:
Napisane przez ladyInGreen
Ale mam doła  Mieliśmy dzisiaj odebrać w końcu obrączki, jechać po garnitur, ale TŻ kolejny raz wszystko przełożył na nie wiadomo kiedy. Goście nie zaproszeni, tort nie załatwiony..
Czasem mam wrażenie, że jemu po prostu na tym nie zależy 
|
Biedaku Na pewno nie jest to latwe, jak on przeklada. A dlacczego t robi? Jest zmeczony po pracy i mu sie nie chce czy co?
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------
Cytat:
Napisane przez asia27100
 a ja tez z tych burzowych panikar
byłam dzis u gina. wszystko w porządku, mam brać kwas foliowy. tż też 
dziewczyny, ja jeszcze niedawno do podstawówki chodziłam, a teraz siedziałam przed ginem i mówiłam mu że będziemy starać sie o dziecko  kompletnie to do mnie nie dociera
|
Trzymam kciuki za bejbika
|
|
|