Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, cz.53 :
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 06:59   #2458
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko
Dot.: Odp: Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość

A ja wiecznie podczas burzy przy uchylonym oknie siedzę gapiąc się jak sroka w gnat! Słyszłam o kulistych, ale myślałam, że to blef! Od teraz będę siedziała przy zamkniętym oknie
Dokladnych szczegolow nie znam, ale to sie zdarza. No ale domyslam sie, ze prawdopodoisntwo jest naprawde niewielkie

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość
Ale mam doła Mieliśmy dzisiaj odebrać w końcu obrączki, jechać po garnitur, ale TŻ kolejny raz wszystko przełożył na nie wiadomo kiedy. Goście nie zaproszeni, tort nie załatwiony..
Czasem mam wrażenie, że jemu po prostu na tym nie zależy
Biedaku Na pewno nie jest to latwe, jak on przeklada. A dlacczego t robi? Jest zmeczony po pracy i mu sie nie chce czy co?

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
a ja tez z tych burzowych panikar

byłam dzis u gina. wszystko w porządku, mam brać kwas foliowy. tż też
dziewczyny, ja jeszcze niedawno do podstawówki chodziłam, a teraz siedziałam przed ginem i mówiłam mu że będziemy starać sie o dziecko kompletnie to do mnie nie dociera
Trzymam kciuki za bejbika