Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-08.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 08:12   #1917
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
i jak? wyszło? mój mąż połknął kiedyś magnes (wielkości krówki, tylko płaski). lekarz zalecił jedzenie wacików bawełnianych (kosmetycznych) w jogurcie, by włąśnie owinęło się wokół magnesu. wyszło a mąż po dzień dzisiejszy ( a minęło 35 lat) nie je jogurtów
O kurcze, to wcale się nie dziwię
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Żyjemy sobie Żbik był chory przeziębił się katar jak stąd do Warszawy (ciocia jest) , ale już jest ok!

no i mamy serduszko ślicznie biło dziękuję za kciuki magiczne
Buziaki dla maluszka i z serduszka
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

przepraszam, ale
powiem ci że ja też byłam, wiosną wokół domu sporo się pojawia

nie gniewaj się

Biedna Julcia. No i brawa za ząbki!
Spoko
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
U nas znowu szpital...katary, smarkanie, kaszel i marudy. Jak zwykle okazuje się, ze powrot do pracy, to nie była najlepsza decyzja (po macierzyńskim z Zuzia tez tak było)
Współczuję
Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
U nas woja na calego z sasiadka z gory... Az nie chce sie pisac ....
No nie...co się dzieje?

Hej.
Zwariowana pogoda-pada, świeci słońce, pada, przestaje padać i tak w kółko.
Wczoraj udało nam się wyjść wieczore na spacer bez deszczu, ale jak wróciliśmy to i jedno i drugie płakało-Julce chciało się spać, bo nie spała w dzień, a Mateuszek już był głodny, ale daliśmy radę

Rano byłam na pobieraniu krwi, bo jutro mam lekarza, a teraz zajadam w pracy truskawy z domowego ogródka( wczoraj P. przywiózł ze wsi).

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora