Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 07:14   #3834
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej gaduly!!!!
dzis moj robak budzil sie co 2 godz z zegarkiem w dupc.e. a o 4.30 stwierdzil ze juz sie naspal na szczescie udalo mi sie go uspic na niecala godzinke....
rozpieszcza mnie ten moj dziec!

a wczoraj jaka akcje z Nim mialam
zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek myslalam ze przejdzie to bez wiekszego halo, taaaaaaaaaaaaa
mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok!
tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego

nadrabiac

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Gratulacje!

kurcze, tego wlasnie sie boje jak wroce do pracy

łałałałał!!! Gratulacje! Duża pannica Ci rośnie!

jejku, mam nadzieje ze da sie to jakos odkrecic

ja na poczatku robilam przerwe ale wydaje mi sie ona z perspektywy czasu zbedna. teraz juz daje non stop, bez przerwy
koniec dobrego
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że ten dyrektor czy do kogo tam idziecie okaże się człowiekiem...bo wiesz tak logicznie myśląc to NIKT z własnej woli nie zrezygnowałby z rocznego macierzyńskiego w sytuacji gdy jest bezrobotny bo umowa była do dnia porodu. A kadrowe to masz niezłe ci.py. Ja bym się pod ziemię zapadła gdybym własną głupotą komuś tak namieszała
ja też i sama próbowałabym to jakoś odkręcić...
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej
Idę nadrabiać. Wczoraj byłam do 19.00 z Wami a już 5 stron do nadrobienia.

Tak,już długo jej nie ma.

no jasne jedziemy 1 lipca z Darią pociągiem.
Przynajmniej Daria będzie miała towarzystwo Hani

Ja też oglądam 90210. To już z przyzwyczajenia

Ale SUPER widzieć Was razem Piękne kobitki
Fajnie że fotkę zrobiłyście.

O TAK TAK ! Ja też

Ale PIĘKNIE!

Super że chrzciny udane
No i że mieszkano już macie wybrane. Małe bo małe ale ważne że będziecie mieszkać osobno
ja też PRZYJACIÓŁ kocham miłością bezgraniczną od zawsze
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora