Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, cz.53 :
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 08:20   #2527
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

4 DDŚ

Do załatwienia/kupienia/zrobienia/zamówienia:

- Ustalenie dekoracji kościoła - jedno spotkanie za nami
- Spotkanie z księdzem, organistą i kościelnym 05.06.2013
- Pojechać do kwiaciarni (domówić kwiaty na stoły)
- Odebrać bolerko 05.06.2013
- Spowiedź przedślubna 07.06.2013 - (pierwsza już była)
- Uregulowanie kosztów – sala, ksiądz, organista, zakonnica
- Wysprzątać dom - w trakcie

Odeszły dwa punkty z wczoraj, kamerzysta, fotograf raz i muzyka dwa. Dzisiaj w planach kwiaciarnia, bo wczoraj juz w ta burze nie chciałam jechac, koniec swiata
Gosia ale Ci zazdroszczę, że to już No i masz już prawie wszystko załatwione, więc mam nadzieję, że stresiku nie ma?

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
Ła!!!! Kto mi kupi wycieczkę?
No mówię Ci Tusia, jak nam to zaproponowali to mało nie skakałam pod sufit

W pierwszej chwili się zgodziłam, bo to za drogi prezent, nie chce nikogo wykorzystywać, a i tak mieliśmy już w planach podróż poślubną do Hiszpanii, ale ta para która nam to zaproponowała, powiedziała, ze nie jest to dla niech duży wydatek bo SPA prowadzą ich dobrzy znajomi, którzy bardzo im zeszli z ceny, więc .... dlaczego by nie skorzystać?

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Szału ni ma...
Mieszkanie jest ogarnięte... ale garderoba... od podłogi po sam sufit stoją pudła.. i czekają na weekend. Odpuszczam.. bo nie zniesę...

jeszcze dowaliłam sobie trudną rozmowę z przyjaciółką z rana... sytuacja jest zbyt skompikowana, żeby ją całą tu opisywać.. ale generalnie chodzi o lojalność... no i się wymieniamy poglądami od ósmej rano...

z mojego nawiedzonego łba

Krasnoludek chyba chciałby, żebym poszła z nim do toalety, zabrała ze sobą papieroska i zostawiła na chwilę wizaż... także tego... za chwilę wracam..
Olgietka - W T O R E K

U&I
Kin_Ga07 jest offline Zgłoś do moderatora