2013-06-04, 09:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
witam dziewuszki 
ależ miałam durną noc, nie umiałam sobie miejsca znaleść
ale nawet sie wyspałam idę się zaraz robic na bóstwo i jadę po wypis ze szpitala, bo jeszcze go nie odebrałam - chociaż wypis był do odebrania już 29 maja chyba mnie nie zabiją za to ? później jadę odebrać wyniki z glukozy, i odwiedzę przy okazji koleżankę w szpitalu - jest w 37 tc i ma zatrucie ciążowe, miała tak nogi popuchnięte że już ledwie na nich stała, ale moim zdaniem sama sobie jest winna 
Cytat:
Napisane przez Snow_White1
A to moj bebzonik w 27 tc. Przez ten pepek wyglada, jakbym miala nos na brzuchu 
I chyba sie ciemna kreska pojawia...
TZ dzis zamowil aparat, wiec licze na ladniejsze zdjecia...
|
śliczny brzusio 
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
kurde ten ból jest od pachwin i taki po bokach na dole więc może to faktycznie rozciąganie? 
|
ladan nie martw się, to zwyczajne rozciąganie tez to mam i pytałam lekarza o to więc sie nie obawiaj 
Cytat:
Napisane przez inwersja
a co do tycia, to startowałam z wagą 72,5kg, potem na początku schudłam do ok. 71,5kg (na wadze u gin nawet 70,5kg, ale ja jakoś bardziej wierzę tej swojej, zwłaszcza, że na niej ważę się regularnie-od paru msc już tylko podaję jej wagę, a ona wpisuje). Obecnie jest 75,5kg, więc nie wiem jak to liczyć, czy od startowej, czy od tej ze schudnięcia. 
|
na upartego zawsze możesz iść prywatnie do innego lekarza
co do wagi to skończ biadolić bo Cię zbiję ja zaczynałam z wagą 93 kg a na ostatniej wizycie jak mnie ważyła to było 97 kg więc jak sama widzisz przytyłam 4 kg, ale u mnie to dziecko ma z czego czerpać, bo nadwaga wg BMI jak się patrzy. I myslę, że skoro zaczynałyśmy z nadwagą to tak mały przyrost wagi jest jak najbardziej na miejscu miej też na uwadze, że jeszcze 3 miesiące przed nami, więc jeszcze może przytyjemy (choć ja mam cichą nadzieję, że jednak nie )
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
cześć
Zrobiłam dzisiaj świeże zdjęcie brzuszka, koniec 20tc (dokładniej 19t5c) i zrobiłam porównanie z 17tc i dopiero zauważyłam że w końcu coś urósł 
|
maluśki jeszcze 
Cytat:
Napisane przez ewacia85
jejciu na sentymenty mnie wzięło i przeglądam zdiecia Adiego jak był malutki i coraz bardziej nie mogę sie doczekac takiego maleństwa w domu 
|
ale super ten Twój chłopaczek!!! a tak przeglądałam zdjęcia i mam pytanie gdzie te ochraniacze na łózeczko kupiłaś? bo mi się podobają strasznie, poza tym takie jakieś mega grube są - nie widziałam takich jeszcze
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA
Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
|
|
|