Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 08:42   #4268
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Wiem, że fajne dlatego chcę to zrealizować od razu po zakończeniu edukacji; zanim "wsiąknę" w jakieś miejsce bez perspektyw itd. Łatwo nie będzie, bo taka praca do lekkich nie należy, ale czego się nie robi dla marzeń. Wolę chyba to niż pracę w banku

Tak - masz rację, chociaż dla mnie 2 tygodnie to za dużo, tydzień pod palmami by mi wystarczył (+1/2 dni na przeloty itd), ale z naszą pogodą? W tym roku to są jakieś jaja po prostu.. Nad polskie morze bym się nie wybrała za nic - w sezonie drogo i pogoda wcale nie jest pewna, a poza sezonem pewny jest brak pogody
Ja byłam nad polskim morzem raz w życiu i jakoś mnie tam nie ciągnie Myślę, że pojadę kiedyś na jakieś zwiedzanie itp. Na pewno nie opalanie

Myślę, że najlepszy czas na realizację planów zakupowych jest jak się samemu jeszcze człowiek nie utrzymuje A co do pracy w banku - jakoś tak wyszło, że siedzę tu prawie 7 lat. Co roku powtarzam sobie, że zmienię pracę. Ale jak idę na rozmowę i proponują mi pensję taką, że nie wiem czy śmiać się czy płakać to sobie myślę, że jeszcze tu posiedzę Nie widzę sensu zmiany pracy na gorzej płatną.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora