2013-06-04, 08:59
|
|
Zaczytanie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
Napisane przez morelle_
Ja byłam nad polskim morzem raz w życiu i jakoś mnie tam nie ciągnie  Myślę, że pojadę kiedyś na jakieś zwiedzanie itp. Na pewno nie opalanie
Myślę, że najlepszy czas na realizację planów zakupowych jest jak się samemu jeszcze człowiek nie utrzymuje  A co do pracy w banku - jakoś tak wyszło, że siedzę tu prawie 7 lat. Co roku powtarzam sobie, że zmienię pracę. Ale jak idę na rozmowę i proponują mi pensję taką, że nie wiem czy śmiać się czy płakać to sobie myślę, że jeszcze tu posiedzę  Nie widzę sensu zmiany pracy na gorzej płatną.
|
Mi wystarczyło 6 tyg praktyk w jednym z większych banków w PL żeby wybić sobie z głowy pomysł pracy tam, ale zaczęłam ze specjalizacją w bankowości to skończę (po części dlatego, że jest mi łatwiej niż gdybym miała robić specjalizację z rachunkowości).
Czy ja wiem czy łatwiej jak się samemu nie utrzymuje? Na torebkę za 1400E musiałabym kilka lat odkładać, a tak 2 miesiące i będzie moja. Chciałabym już najbliższy rok sobie z życia 'wywalić', ale nie da się..
No ale póki co został mi jeszcze calutki rok tutaj, tylko z Wami to nieciekawie - ciągle jakieś zdjęcia butów wrzucacie i człowiek sobie ochoty robi
|
|