Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c
Cytat:
Napisane przez Karoloo
kurka idzie mi to jak krew z nosa
ostrzegam, ze nie mam daru do pisania 
|
pisz pisz.. nie marudź.. zapomnisz zaraz wszystko...
Cytat:
Napisane przez Kin_Ga07
Dzięki 
7 lat, kupa czasu, znacie się jak łyse konie pewnie, więc nawet jeżeli przyjdzie jakiś kryzys tak jak pisały dziewczyny to na pewno go przetrwacie
Będzie pasować do całej stylizacji i Twojego charakteru
Chyba opaska najbardziej. A jak masz dobrą fryzjerkę to fryzurkę tak Ci dopracuje żeby się trzymała całą noc  aaaaalbooo zrób tak - idź na próbną, a po próbnej leć na dzikie harce do klubu i sprawdzisz wytrzymałość fryzurki 
|
Ale oni zaczynają teraz ósmy rok.. więc teoretycznie najgorsze mają za sobą..
A wracając do fryzury... zastanawiam się jak ja będę wyglądać w takim upięciu.. i czy można ewentualnie coś spuścić na ryjek.. bo nie pamiętam kiedy miałam tak wysoko związane włosy... btw remont im służy bo w przeciągu tygonia zrobił mi się centumetrowy odrost... albo wczesniej miałam złe światło w łazience..
Chciałabym generalnie, żeby fryzura troszkę mi wysmukliła twarz.. mam dość mocno zaznaczone kości policzkowe... no i nie wiem sama.. ale wysokie upięcie chyba mi wydłuży szyjkę, co?
A może z tyłu pojechać takim warkoczykiem od karku do samej kokardki? Dobieranym takim... Wiecie.. pionowym ... któraś to wrzucała tu kiedyś...