Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 09:09   #3900
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

hej

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
: hahaha:
taaa, a Ty żubrami sie zajmujesz, przyznaj, że ich jajka Cie interesują, bo Ty lubisz wygrzewać wielkie jajca!! ot co! :brzyda l:
kocham Was, przynajmniej humor dopisuje mi od rana

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
jeszcze wam jedno napiszę: szwagierka w środę nad ranem urodziła synka i do tej pory siedzą w szpitalu, bo małemu coś na nóżce wylazło po porodzie miał taką małą czerwoną kropeczkę na stópce i potem ona się powiększyła i wyszła taka czerwona plama, jakby się poparzył i skóra mu zaczęła schodzić; teraz mu takie bąbelki z płynem wyskakują, pękają i robią się ranki jak po poparzeniu, już ma takie pod kolankiem i pod noskiem i cholera do tej pory nie wiedzą co to jest i nawet żadną maścią nie smarują, bo nie wiedzą pobrali wymaz i od czwartku czekają na wyniki, na razie obstawiają gronkowca albo pęcherzycę; dodatkowo koniec paluszka u ręki ma cały siny, prawie czarny, też nie wiadomo dlaczego
biedny maluszek, oby szybko doszli co to jest

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

A jeszcze Wam powiem, że na teściów spadła dziś kara za tamtą akcję z prądem, bo przeszła u nich mega burza i podtopiło im wioskę. Wysłali nam zdjęcia ogrodu, ale że my się do nich nie odzywamy, to nie wiem czy dom ucierpiał; w sumie to mam nadzieję że nie, bo jeszcze nam się zwalą na głowy. Zresztą wyobrażacie sobie, że matka tż jak gadała z moją, to wymyśliła, że oni zostawią swoje włości na wsi i zamieszkają z nami u nas w mieszkaniu? powariowali.
ta Twoja teściowa jest jakaś pokręcona, bo ma takie pomysły, że szok po prostu

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej gaduly!!!!
dzis moj robak budzil sie co 2 godz z zegarkiem w dupc.e. a o 4.30 stwierdzil ze juz sie naspal na szczescie udalo mi sie go uspic na niecala godzinke....
rozpieszcza mnie ten moj dziec!

a wczoraj jaka akcje z Nim mialam
zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek myslalam ze przejdzie to bez wiekszego halo, taaaaaaaaaaaaa
mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok!
tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość

ill
, mam nadzieje (o ja naiwina), że jadnak cos tam zdziałam. przynajmniej bede próbować z kimś rozmawiać i błagać zeby sie udało...

aha i która następna wrzuca fotki ślubne- chetnie popatrze- uwielbiam!!

też chętnie popatrzę na fotki ślubne, więc wrzucajcie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej
Oskar usnął dopiero o 22 ale za to nocka cud-ani jednej pobudki,spał do 7;20
Mogłoby być tak zawsze ale mógłby chodzić szybciej spać
oooo też tak chcę

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
witam Was..zastanawiałam się dziewczyny czy mogę powrócić..czy mnie przyjmiecie..ja poprostu kompletnie nie mam czasu..do tego brak komputera...a korzystanie z komórki mnie tak wkurza..choć i tak robie postępy..bo jak mus to mus...ale nienawidze serfować po necie..przez telefon...
To jak...?? )
witaj i pisz częściej

Domcia zaraz ma szczepienie, moja biedna malutka

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora