2013-06-04, 09:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
hej 
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
|
kocham Was, przynajmniej humor dopisuje mi od rana 
Cytat:
Napisane przez elllmi
jeszcze wam jedno napiszę: szwagierka w środę nad ranem urodziła synka i do tej pory siedzą w szpitalu, bo małemu coś na nóżce wylazło  po porodzie miał taką małą czerwoną kropeczkę na stópce i potem ona się powiększyła i wyszła taka czerwona plama, jakby się poparzył i skóra mu zaczęła schodzić; teraz mu takie bąbelki z płynem wyskakują, pękają i robią się ranki jak po poparzeniu, już ma takie pod kolankiem i pod noskiem i cholera do tej pory nie wiedzą co to jest i nawet żadną maścią nie smarują, bo nie wiedzą  pobrali wymaz i od czwartku czekają na wyniki, na razie obstawiają gronkowca albo pęcherzycę; dodatkowo koniec paluszka u ręki ma cały siny, prawie czarny, też nie wiadomo dlaczego 
|
biedny maluszek, oby szybko doszli co to jest
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
A jeszcze Wam powiem, że na teściów spadła dziś kara za tamtą akcję z prądem, bo przeszła u nich mega burza i podtopiło im wioskę. Wysłali nam zdjęcia ogrodu, ale że my się do nich nie odzywamy, to nie wiem czy dom ucierpiał; w sumie to mam nadzieję że nie, bo jeszcze nam się zwalą na głowy. Zresztą wyobrażacie sobie, że matka tż jak gadała z moją, to wymyśliła, że oni zostawią swoje włości na wsi i zamieszkają z nami u nas w mieszkaniu?  powariowali.
|
ta Twoja teściowa jest jakaś pokręcona, bo ma takie pomysły, że szok po prostu 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Hej gaduly!!!!
dzis moj robak budzil sie co 2 godz z zegarkiem w dupc.e. a o 4.30 stwierdzil ze juz sie naspal  na szczescie udalo mi sie go uspic na niecala godzinke....
rozpieszcza mnie ten moj dziec!
a wczoraj jaka akcje z Nim mialam 
zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek  myslalam ze przejdzie to bez wiekszego halo, taaaaaaaaaaaaa
mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok! 
tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego 
|

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
ill, mam nadzieje (o ja naiwina), że jadnak cos tam zdziałam. przynajmniej bede próbować z kimś rozmawiać i błagać zeby sie udało...
aha i która następna wrzuca fotki ślubne- chetnie popatrze- uwielbiam!!
|

też chętnie popatrzę na fotki ślubne, więc wrzucajcie 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Hej 
Oskar usnął dopiero o 22  ale za to nocka cud-ani jednej pobudki,spał do 7;20
Mogłoby być tak zawsze  ale mógłby chodzić szybciej spać 
|
oooo też tak chcę 
Cytat:
Napisane przez neti1
witam Was..zastanawiałam się dziewczyny czy mogę powrócić..czy mnie przyjmiecie..ja poprostu kompletnie nie mam czasu..do tego brak komputera...a korzystanie z komórki mnie tak wkurza..choć i tak robie postępy..bo jak mus to mus...ale nienawidze serfować po necie..przez telefon...
To jak...??  )
|
witaj i pisz częściej 
Domcia zaraz ma szczepienie, moja biedna malutka
|
|
|