Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolej na kwiecień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-11, 14:05   #21
coldold
Zakorzenienie

Dot.: Kolej na kwiecień

red lipstic-nie lubie czerwonych szminek choc wiem ze sa ponadczasowe, ale jakos nie moge sie przekonac, natomiast podoba mi sie, że trzymasz sie zasady kiedy mocne usta do delikatne oczka.

imprezowy- jest cudowny, powiedz czym nakladasz cienie, domyslam sie ze nie aplikatorami ale chodzi o pędzle i czy mozesz powiedziec gdzie, zamiescilas(jesli zamiescilas) ich zdjecie, a jesli nie to czy mozesz je sfotografować?

Golden eyes- to jeden z moich faworytów, sliczne te oczęta masz, i przede wszystkim umiesz wydobyć ich piękno.

The vixen- nie wiem co znaczy określenie lisiczkowy, ale z tego co widzę, bede od dzis okreslala tak piękny makijaż

Subtilement- każdy Twoj makijaż jest dopracowany, nawet tak delikatny. Podobaja mi sie usteczka- malinki. Kazda kobieta powinna conajmniej tak malować się codziennie.

Wiosennie- cudo, o detalach mowilam w marcowych makijażach wiec nie bede sie powtarzac, ale jest to świetne w Tobie, tylko brac przyklad z Ciebie

Fiolet, złoto, brąz- złota widzę niewiele a włąściwie nie widzę wcale, chyba, ze przy brązie i nie odrózniam, co nie zmienia faktu, ze oczka są piękne. Ale... nie mogę tak komplementować tylko usta mi sie nie podobają.

Mocny w I dzień Świąt- oczka sprawiają wrażenie zmęczonych, przez ten cień na dolnej powiece, ale moze to aparat takie efekt sprawil, w kazdym razie na zblizeniu samych oczek wygląda slicznie, ale z odleglosci, jest tak jak mowie. Przynajmniej takie ja odnosze wrazenie.

II dzień Świąt- no i ostatni, najlepsze na koniec, ten jest mistrzostwem świata, i koniec. Nic dodać nic ująć.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując