Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 10:23   #4270
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Mi wystarczyło 6 tyg praktyk w jednym z większych banków w PL żeby wybić sobie z głowy pomysł pracy tam, ale zaczęłam ze specjalizacją w bankowości to skończę (po części dlatego, że jest mi łatwiej niż gdybym miała robić specjalizację z rachunkowości).

Czy ja wiem czy łatwiej jak się samemu nie utrzymuje? Na torebkę za 1400E musiałabym kilka lat odkładać, a tak 2 miesiące i będzie moja. Chciałabym już najbliższy rok sobie z życia 'wywalić', ale nie da się..

No ale póki co został mi jeszcze calutki rok tutaj, tylko z Wami to nieciekawie - ciągle jakieś zdjęcia butów wrzucacie i człowiek sobie ochoty robi
Oj tam, oj tam Za to jak ciekawie

O rachunkowości coś wiem bo mam z tego dyplom i nie cierpię A co do banku to wszystko zależy w jakim dziale wylądujesz

Utrzymanie samemu, miałam na myśli, swój dom na głowie, rachunki, opłaty, kredyty i dzieci Wszystko co generuje więcej kosztów niż zarabiasz Także w tej opcji torebkę za 1400E nie da rady kupić po 2 miesiącach
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora