2013-06-04, 10:33
|
|
|
Zaczytanie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
Napisane przez Marigold19
Dziewczyny, przepraszam że Wam się wetnę w rozmowę, ale doradźcie mi, bo od połowy nocy biję się z myślami, czy zamówić sobie szpilki Edelmana Lorissa, beżowe... Potrzebuję opinii na nie lub tak 
|
Mari poczekaj z godzinke - ogarne sie i zrobie Ci fotki moich po 1 kontakcie z deszczem
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------
Cytat:
Napisane przez morelle_
Oj tam, oj tam  Za to jak ciekawie
O rachunkowości coś wiem bo mam z tego dyplom i nie cierpię  A co do banku to wszystko zależy w jakim dziale wylądujesz
Utrzymanie samemu, miałam na myśli, swój dom na głowie, rachunki, opłaty, kredyty i dzieci  Wszystko co generuje więcej kosztów niż zarabiasz  Także w tej opcji torebkę za 1400E nie da rady kupić po 2 miesiącach 
|
O to, to.. kredyty itd.. wtedy o takich luksusach mozna zapomniec, jeszcze z PL pensjami.. ale taka juz jest szara rzeczywistosc niestety - zarobki wrecz wschodnioeuropejskie i zachodnie ceny
Czas edycji: 2013-06-04 o 10:34
|
|
|