Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 10:33   #3911
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Black a co jeśli dziecko w czasie jazdy zaczyna płakać? nie reagować?
ja bardzo dużo jeżdżę z nią sama, zawsze jeździ w foteliku. to był jednorazowy przypadek, była sprasznie zmęczona już tą jazdą a do przejechania mieliśmy ok 1-1,5 km.
My wlaczamy suszarkedziala piekne

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
zobacz, a mówią że faceci nie mają podzielnej uwagi

trzymam mocno kciuki! Walcz!

biedactwo, mam nadzieję, że szybko postawią diagnozę i będą skutecznie leczyć

świetny pomysł! Moi chcą kupić mieszkanie pod nami, bo jeszcze jedno zostało... Chyba sama zacznę szukać chętnego

dziękuję, że pytasz... coraz gorzej. Biedna chce machać nóżkami, przeciągać się, a nie może Więc częściej Jej zdejmuje i kładę ją na brzuszku (nie podnosiła głowki) - w ten sposób zagłuszam wyrzuty sumienia... W czwartek wieczorem mamy wizytę u ortopedy i zobaczymy czy jest poprawa, oby

Mała zasnęła po 21.30, spała do 1.00 i gotowa do zabawy, przez dwie godziny nie mogłam jej uspać. Myślę, że Ona po prostu tęskni za M. Zasnęła po 3 i spała do 5. Więc "wspaniale" Teraz kimnęła, ale to tylko 30min na śniadanie i prysznic

oj bidulka.... Kciuki w czwartek beda leciec

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Pozżerało mi większość cytatów! No nic, odniosę się do ego co mam.

Mocno trzymam kciuki, żeby ktoś ludzki tam był i się udało!

Zlot czarownic? Żartuję, piękne dziewczyny.

Super że wszystko się udało i dobra decyzja o wyprowadzce! Młodzi jak mają możliwość powinni mieszkać na swoim.

One chyba myślą że my nic ciekawszego nie mamy do roboty i z utęsknienie na nie czekamy.
Z tą mamcurą już drugi raz wyjechała.

no

Wchodzi sobie jak do siebie Ja stwierdziłam że nie odbieram już od nich telefonu.

Byłam wtedy w kuchni i robiłam im kawę. Jak to usłyszałam to miałam ochotę jej napluć do kubka

Dobrze że już trochę lepiej

Co za patafian Oby siostra doszła szybko do siebie.

Co do tego chrzestnego to brzmi to tak jakbym o jakimś nastolatku pisała, a to 40letni facet. Mąż mówił, że jak mu nową datę podał (dodam że od tygodnia nie mogliśmy się z nim skontaktować, a w restauracji zmienić termin to nie takie hop siup) to ten z pretensjami dlaczego nie przyjechaliśmy Z NIM ustalić daty. Czujecie? To są chrzciny mojego dziecka, a nie prywatna impreza rodziny męża! Dodam, że u mnie w kościele chrzty są dwa razy w miesiącu, 1 i 3 niedzielę miesiąca. To pewnie dziecko było by do roczku nieochrzczone bo jaśnie pan nie znalazł by terminu. Mam dość.

Co do mamcury, to męża zagotowało. Obiecał z tym zrobić porządek. Ma jej powiedzieć, że albo się do dziecka będzie zwracała z szacunkiem o rodzicach, albo niech nie przyjeżdża, bo mały się jej ewidentnie boi.

Co jeszcze, jak już po raz 10 usłyszałam że babcia cię zabierze, to się jej zapytałam, a co będzie jadł. To powiedziała że mu flaszkę zrobi. Pytam czego? Mleka. A skąd weźmie? No stąd, ja jej dam. Tak? Ale mały je tylko moje mleko, to co z butelki jadł to był odciągnięty pokarm. Mina bezcenna
Wczoraj z tego wszystkiego spać nie mogłam.

no nie gadaj, ze nie naplulas!!!!!!!
I dobrze, ze maz stoi za Toba mure, bo z facetami to roznie bywa

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Obejrzałam zdjęcia slubne w Klubie, ech piękne! Jak ja bym chciała jeszcze raz wychodzić za mąż - oczywiście za tego samego mężczyznę

ahhh...ja tez <3

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Napisze Ci tylko- nie pal przy dziecku One wiedza, ze sie gapisz na nie! Dlatego sie pochowaly

Ja bym dodala- moj TZ nie chodzi na piwo, on pije jedno piwko w domu przed kompem przy mnie <3 No pomysl, przyjemniej byloby wypic piwko patrzac sie na piekna Madzie

Hahaha mialam taki wieczor 2 miechy temu jak TZ roz☠☠☠☠zil cos w gniazdku i prad poszedl xD

Spokoj psychiczny wynagrodzi wszystko Wracasz do domku a tam nie wyskakuje babcia dyktatorka

Ta cwaniara przekreca sie i kopie mi w lapka jak nie zwracam na nia uwagi! Co za mala gwiazda sie znalazla
Moj W OGOLE nie pije piwa
Kiedys byla taka sytuacja, swoja droga to jest hit u nas, moja mama chciala sie z Michalem napic piwa a ten niieeee....dziekuje, juz jedno w tym tygodniu wypilem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora