2013-06-04, 09:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Matura 2014, część II
Cytat:
Napisane przez lovelybaka
Ale wam zazdroszczę, ja się przez kilka najbliższych lat nie wyprowadzam. ;P Ale chociaż miałam remont 2 lata temu i mam pokój jaki chciałam. Tyle, że jeszcze będę chciała trochę pokupować rzeczy. :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Remonty też są faaaajne Wszystko, jeżeli tylko gruntownie zmienia się wystrój. Monotonia nie jest pożądana. Pewnie masz na myśli dokupienie jeszcze jakichś dodatków?
Cytat:
Napisane przez Ms Morrison
Mnie w najbliższym czasie czeka tylko przeprowadzka do jakiejś obskurnej kawalerki, ale za to w Krakooowie
Ogarnęłam historię. Biorę się za matmę. Wszyscy w domu śpią. Tylko ja, jak zwykle, siedzę do późna.
|
Kraków jest piękny tylko strasznie zanieczyszczony. Ja też mam taki system nauki. Wczoraj nawet "obudziłam się" z matmą rychło w czas. O północy przypomniałam sobie, że muszę poprawić kartkówkę z wielomianów i sru, do książki. Z drugiego pokoju docierało do mnie tylko chrapanie taty 
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------
Cytat:
Napisane przez mayletka
właśnie jestem ciekawa, co znajdę  póki co, mój pies chciał zrobić segregacje maskotek, właściwie wszedł sobie do pokoju, popatrzył, wziął mojego, pięknego białego konika i wyszedł  musiałam go gonić.
ale z drugiej strony to mnóstwo czasu zajmuje i w sumie długo sobie nie pomieszkam. 
|
Dokładnie. Tyle, że do domu zawsze będziesz wracała, więc z drugiej strony nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. 
Cytat:
Napisane przez mayletka
moim budowa zajęła półtorej roku, mama bardzo marudziła
no, więc tak  mam dwie fioletowe ściany + dwie szare, meble białe - nie wiem czy nie pożałuję tej decyzji, gdyż ze sprzątaniem u mnie średnio  a dodatki chcę głównie czarne.  a ty? masz już wizję? 
|
Moim zajmuje już 2 lata (no dobra, może nie, bo zaczęliśmy jesienią, więc w sumie niech będzie, że na razie 1,5 roku) + rok, kiedy działka stała pusta, ale mieliśmy pełno papierkowych problemów . Pewnie tyle czasu przez piwnicę U mnie odwrotnie, bo właśnie tata strasznie marudzi
białe meble też będę miała białe. Są piękne. Bardzo mi się podobają. Ikea, czy coś innego? U mnie ściany będą na pewno w jakimś ciepłym kolorze, ale ostatecznej wizji jeszcze nie mam. Na pewno się nią podzielę, kiedy coś mnie wreszcie oświeci
|