Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, cz.53 :
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 09:36   #2618
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c

Cytat:
Napisane przez poziomkapaula Pokaż wiadomość
O wzór się raczej nie martwię. Tzn boję się, że z soczewką (bo takie wybraliśmy) będą inaczej na palcu wyglądać niż bez soczewki.
I o kolor się ciut martwię. Bo to złoto które daliśmy było stare - tzn. starego typu, takie ciemno żółte, pierścionek to w ogóle chyba z tzw. ruskiego złota (ale wszystko w próbie 585). Jubiler co prawa powiedział, że wyjdą jaśniejsze, takie jak teraz się robi.
Ale ja zawsze się martwię jak coś zamawiam i muszę na to czekać najbardziej lubię kupić i mieć to już w rękach
Cytat:
Napisane przez poziomkapaula Pokaż wiadomość
I to jest dla mnie w 100% wystarczający powód do tego, żeby do czasu odbioru się zamartwiać
Już taka jestem, zawsze sobie komplikuję i się martwię
Ja mam obrączki na soczewce. Dla mnie nie wyglądają inaczej, jest różnica w noszeniu, są wygodniejsze i podobno dzięki soczewce nie robią się odparzenia na palcu przy szerokich obrączkach a nasze są szerokie...

Nie martw się na zapas, nie warto

U&I
Kin_Ga07 jest offline Zgłoś do moderatora