Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak kompatybilnosci seksualnej w związku i... mały penis.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 10:38   #12
ysabell
Rozeznanie

GG do ysabell
Dot.: Brak kompatybilnosci seksualnej w zwiazku i... maly penis.

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Seks wyłącznie w pozycji misjonarskiej to nie oznaka grzeczności, tylko bycia nudnym jak dla mnie...
Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Dokładnie... A z drugiej strony, jak można mieć 10 partnerek i ani razu nie zmienić pozycji?
No misjonarskiej albo "na łyżyczke" - chodzi mi o to, że to raczej takie grzeczne pozycje, w ktorych ciezko pokazac męską dominację. I jakos nigdy mu nie wpadlo do glowy (pomimo 10+ partnerek), ze mozna cos urozmaicic...

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Rozwiń to, proszę
Przynal, ze jego tez zycie seksualne nie satysfakcjonuje, ze mam wrazenie ze ja nie czerpie satysfakcji z seksu z nim, w zwiazku z czym jemu tez sie mniej podoba. I przyznał, ze zaczal w sumie unikac seksu, ze zamiast tego zaczal sie masturbowac. Nie mam nic przeciwko mastrubacji, sama to robie, no ale jesli nam obojgu mastrubacja ma zastapic seks, to czarno to widze.

Kilkukrotnie sie mnie pytal, czy jest dla mnie atrakcyjny seksualnie (A prawda jest taka ze przez te jego waniliowe upodobania nie jest). Pytal sie, czy mysle o nim pod katem seksualnym, czy wyobrazam sobie jakies scenki z nim. Przyznalam, ze nigdy moje fantazje seksualne nie byly nie byly zwiazane z konkretna realną osoba tylko z blizej nieokreslonym "mezczyzna", wiec w tym wypadku tez tak jest.

Z wygladu moj TŻ nie jest Adonisem, ale to nie ma dla mnie duzego znaczenia. Jakby byl dominujacy w lozku to byloby mi wszystko jedno jak wyglada. Seks to dla mnie sprawa psychologicznie-emocjonalna, a nie wizualna.

Wczoraj jak zalozylam ten watek i rozwazalam mozliwosc rozstania, to tak troche zamknelam sie w sobie, bylam cicha i nie bardzo mialam ochote na rozmowe z nim. On widzial, ze cos jest nie tak i w ogole zrobila sie z niego przylepa, co jakis czas przychodzil mnie przytulic, pytal sie czy wszystko ok. Smutno miii