2013-06-04, 10:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez ninagg
|
cudne! tez mialam fiolet 
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
ja pierd.!!!!! laski z kadr mi odpisały, że jak juz nie jestem zatrudniona to one nie mogą mnie reprezentowac przed zusem i mam sobie sama to załatwić!!! o nie!!!! nie daruje im tego
w dodatku wysłała mi nowy wniosek o dodatkowy urlop ale tym razem gdzie była wpisana 2 są kropeczki    
niech sobie go teraz w dupsko wsadzi!!!!1 wrrrrr ale sie wkurzyłam
idziemy sie szykowac i bedziemy jechać
prosze o kciuki
|
ale france!!!!! 
Cytat:
Napisane przez nancykenator
trzeba było napluć do kubka
iii dziewczyny spałam razem ze szkrabem 2 h. Ale miałam taki sen że aż się obudziłam. Śniło mi się, że byłam w tym szpitalu gdzie rodziłam na wizycie o te śluzowate kupki. I ktoś mi porwał Kubusia. Wszyscy szukali i go nie znaleźli  dobrze, że to tylko sen...
|

co do snu - o matko! 
Cytat:
Napisane przez misia1505
nie wszystkie dzieci zasypiają od razu w aucie,
Illusion myślę że takich głupich jak my jest więcej tylko siedzą cicho 
|
ja tez naleze do tych "glupich" 2 razy mi sie to zdarzylo, tez na krotkich spokojnych trasach, dziec sie uspokoil i znow wsadzilam do fotelika.
powiem tak - źle robimy , bardzo źle. jestesmy glupie, narazamy swoje dzieci na niebezpieczenstwo ale sa takie sytuacje ze czasem tylko natychmiastowe wyjecie z fotelika jako-tako uspokoi dziecia. czasem trzeba wybierac albo lament (nie mega placz, oj nie nie nie), bezdech itd albo fotelik 
oby takich sytuacji bylo jak najmniej a najlepiej wcale.
dyskutowac nie ma sensu. to jest złe, tak nie mozna robic ale zycie jest zyciem, a i kazde dzecko inne... amen!
Cytat:
Napisane przez blogerka
jezu, dziewczyny .. okazalo sie, ze mamy szczepienia dzisiaj, na 14.30 ... dobrze, ze rano sprawdzilam, bo myslalam, ze to w czwartek.
trzymajcie kciuki, szkoda mi tego moja zombiaka, bo wiem jakiej histerii dostanie!! ostatnio nie dal sie polozyc nawet bo juz czul co go czeka
dzisiaj wymyslilam ze zrobie mu kaszke z jabluszkiem i od razu po wkluciu podam, moze go to uspokoi, bo ostatnio byl taki rozzalony, czulam jakbym mu sama krzywde zrobila, dopiero przy mleczku sie uspokoil
|
powodzenia!
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa
ja się nie wypowiadam na temat fotelika, aleee opowiem wam histroię :P
jechaliśmy z małą do lekarza, godz 19 30 więc całkiem już Anusia była zmęczona, tż prowadził, a ta ryyyczy i tyyyczyyy, bo to płacz nie był. no to ja bach, cyc na wierzch, nachyliłam się i spokój  a tż - dobrze że masz takie duże to ci dosięgły
:
|
|
|
|