2013-06-04, 11:36
|
|
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Perse, ja też słyszałam o nim same dobre opinie  Myślę, że warto się skonsultować. W przeciwieństwie do Sodowskiego, o którym wcale samych dobrych nie słyszałam...Skąd jesteś?
Kurcze, ale się nałaziłaś...biedna. Myślę, że ten wymaz to już raczej do śmieci...
|
No właśnie dr Sodowski ma chyba 2 razy wyższą cenę za wizytę :O A poza tym jest odrynatorem 3 oddziałów, ja nie wiem, kiedy on śpi...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------
Cytat:
Napisane przez kooocur
Hej,
Perse myślałam o Tobie cały wczorajszy wieczór. Przeglądnęłam chyba milion stron z waga...  Nie martw się na zapas bo wydaje mi się, ze stary sprzęt wcale nie musi dobrze sprawdzać tych parametrów. Ja bym powtórzyła badanie i dla spokoju ducha to skonsultowała jak najszybciej u kogoś innego.
Wiem, ze łatwo pisać nie denerwuj się...ale musisz próbować dla dobra Synka  
|
Ja też przeglądałam. I są dzieci z taką małą wagą, ale to właśnie raczej pojedyncze przypadki i lekarze mówili, że będzie maleństwo....
No nic, szukam innego lekarza jeszcze na konsultację.
Co do brzucha, mi się mój teraz też wydaje mały :/
A co do pomocy - to tak już jest, że z rodziną to się dobrze wychodzi... sama wiesz. Ja akurat na pomoc mamy liczę bardzo, ale ona też miewa humorki i czasami wystarczy powiedzieć coś nieodpowiednim tonem, obraża się i już przekichane do końca dnia :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|