|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Kinia sprawa prosta z ksiazka:
1. zapytaj kogos znajomego czy ci nie kupi i przesle poczta ,a ty oddasz kase czy cos fajnego przywieziesz jak zjedziesz na kilka dni
2. zapytaj na allegro czy wysyla uzytkownik za granica. Ja bedac za granica tak sie pytalam. Wysylalam pieniedze unionem na siebie i odbierlam przekaz z konta internetowego mojego banku. Pozniej robilam przelew z niego i siup zamowienie docieralo za granice. 
3. wyslij zaufanej osobie 10funtow unionem na pewno na spokojnie wystarczy na ksiazke, koperte i koszt wysylki w koncu to wyjdzie jakies 47-48zeta przy obecnym kursie 
Beatagr3 u ciebie po, a u mnie przed @ tylko, ze przed i w trakcie mam obrzydzenie na jedzenie i wymyslam co bym na sile zjadla.
leje znowu pranie przewieszalam rano do lazienki i musialam smigac do warzywniaka po jakies warzywka by byly przynajmniej na 2dni poki nie przestanie padac i sie nie pojedzie na wieksze zakupy.
p.s. wygralam na aukcji dwa opakowania skrzypu polnego po 100tab w jednym opakowaniu za 17zeta z przysylka polecam sledzic aukcje z suplementami co was interesuja i w ostatniej chwili przebic. Ja sobie zawsze budzik ustawiam zebym nie przegapila godziny
Czas edycji: 2013-06-04 o 11:48
|