2013-06-04, 11:52
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c
HEJ!!
Chciałabym rzec "witam w nowym wątku"...ale to raczej bez sensu, skoro za niedługo go skończycie
Sesja nie sprzyja siedzeniu na forum- zdecydowanie. Za to kolejny egzamin do przodu. Jutro czeka mnie kolejny, więc muszę dziś w końcu coś zrobić! :p
Byłam dziś po świadectwo chrztu - wydano mi je bez problemu, choć wszyscy straszyli, że z moim proboszczem mogą być problemy, bo bierzemy ślub w innej parafii, ale jest to akurat jego rodzima parafia, więc - jest pozytywnie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Remont leci teraz w taaaaaaaakim tempie, że co wejdę do mieszkania, to coś nowego jest zrobione. Supcio. Wczoraj przywieźli nam już ostatnią partię mebli, więc czekamy tylko na wykończenie dużego pokoju, żeby móc już urządzać Jest radość. Okazało się, że u nas w domu meble mają ZUPEŁNIE inny kolor, niż w sklepie (tam podpadały w szaro-srebrny, u nas w domu są złotawe!!) ...muszę się do tego dopiero przyzwyczaić. Ahhh... jak te światła oszukują!!
Jest radość za 2 miesiące o tej porze będę już latała jak szalona, żeby wszystko na poprawiny pozwozić
Wczoraj tak koło 16 siedzę u Teściowej, piję z nia herbatkę a ona "hmmm za 2 miesiące to co już będziemy tort jeść?? A nie, chyba lody wcześniej będą..." potem przychodzę do domu, a moja Mama to samo tzn "o tej porze, to już chyba będziemy leżeć pod stołami", a o północy Szwagierka mi pisze "za 2 miesiące OCZEPINY" 
Nooo... zaczęłam czuć, że to już tuż tuż.
|
|
|