Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Vea myślę,że może mi dać przepis,ale założę się,że robiła ją w ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ie-wszystko w nim robi Więc to będzie przepis z ich książki i nie wiem jak się przekłada na rzeczywistość
T_89 też chciałam kupić tę wanienkę co ty,ale dostaniemy w końcu wanienkę od mojej szwagierki, ze stelażem.Więc nie mam po co kupować.
Cytat:
Napisane przez matallewar
Allegro zaczęło mnie denerwować. Wprowadzili jakieś zmiany, że za każdy przedmiot płaci się przesyłkę i przez Allegro nie można opłacić przesyłki raz :/ No i kupiłam kosmetyki do włosów, z 12 sztuk i all kazało mi ponad 100 zł za przesyłkę płacić 
Napisałam do sprzedającego, bo nawet nigdzie numeru konta nie ma 
|
Mnie też to wkurza i często muszę prosić o nr kont...
Cytat:
Napisane przez kaska87
chyba wypada wziąc najbardziej ciapatą, żeby dzidzia się nią jarała
ja wczoraj patrzyłam u rodzyneczki i ona ma dużo ubranek i tych strasznych czapeczek  dlatego się wydaje, że ma większy asortymeny, a to co chciałam kupić to nie miała
to ja się boję to mierzyć  bo mi ta macica rosnąc nie chce  mam nadzieję, że teraz na wizycie już będzie ok 
ja kupiłam TT ale 150
ja wczoraj kupiłam 20 tetrówek(10 pojedyńczych i 10 podwójnie tkanych)  no i 5 tych najtaszych dla małża  bo inaczej by małemu podkradł 
|
To którą karuzelkę w końcu bierzesz?
Też mi się nie podobają te zwykłe cienkie bawełniane czapeczki-tym bardziej wiązane No ale chyba nie ma wyjścia, jakąś trzeba załozyć,żeby w główkę było ciepło...
Ooo to też pomysł Wezmę 10 podwójnie tkanych (u jednego sprzedawcy 70x80 jest za 24 zł za komplet) i 10 cienszych I 3 lub 4 flanelowe.
A w końcu brałaś 70x80?
Cytat:
Napisane przez misia332
e tam, ja też kupuję 86, bo potem małego w naszym prysznicu będę kapać, tak samo jak przewijaka nie kupuje, bo nie za bardzo będę go miała jak położyć na łóżeczku, żeby mi wygodnie było, będę rozkładać podkład na łóżku i pieluchę i już.
|
Ja dostanę 102 i całe szczęście, bo nie pomyśleliśmy z mężem 2 lata temu i kupiliśmy płyciutki brodzik więc dzidzia się nie pomoczy, a tak to może w wanience
Cytat:
Napisane przez matallewar
Chwalę się kołyską, złożyłam ją przed chwilą czystą i pachnącą
Jeszcze muszę tatę zgnębić, żeby tą elektrykę zobaczył 
|
Śliczna
Cytat:
Napisane przez kaska87
zmierzyłam i 20-21cm  mam idealnie do pępka  mam doła teraz
ja tak będę przy drugim kozaczyć, bo wózek będzie, fotelik, baza, łóżeczko itd. 
|
Mi też tyle wyszło, może źle?Bo ja mierzyłam od końca wzgórka, a może to trzeba od samego dołu??
Cytat:
Napisane przez bajka1807
ladan, tak to mniej wiecej wyglada, tzn teraz wsio inaczej poustawiane  nasze wyro idzie won, bo to bedzie pokoj dziewczyn.
|
Też mamy ten sam fiolet w salonie,ale na dwóch ścianach. A na reszcie taki kremowy.Wygląda chyba fajnie
Ladan obfocę Ci może potem
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa
cześć
dziś rano byłam na targu i nie uwierzycie po ile były truskawy u mnie ! 6 zł za kg !!! objadłam się na maxa  kocham truskaweczki
Mąż powoli przekonuje się na imię dla Synka, które ja wybrałam , dziś wychodząc do pracy ucałował nas i powiedział do brzucha Michaś 
a on chciał Adama, także chyba uda mi się przeforsować moje 
jeszcze nie wpisujemy, za kilka dni dam znać,ale już czuje że zostanie Michałek ,Misiu ,Michaś ach ach ach
co za dzień truskawy i moje imię 
|
Super. Za Michasia
A ja się odmóżdżam filmem, a zaraz będę sobie robić manicure i pedicure...
|