Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 10:58   #3301
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kupiłam starszemu czapę i mój mały mężczyzna rwie na nią normalnie starsze dziewczynki
ale slodziak
uwielbiam taki typ urody

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
tylko, że pokój mimo, że prawie 14 m2 to wydaje się jak kiszka, bo jest długi ale wąski dlatego muszę to rozkminić
wiesz co, teraz mi sie przypomniala moja pierwsza stancja. mieszkanie w kamienicy, pokoj spory ale dosc waski i dlugi z jednym oknem. a ze chcialam ciemny kolor, cos jak fuksja czy brudny roz to pomalowalam trzy sciany, dwie dlugi i jedna krotka z drzwiami, ta z oknem pomalowalam na bialo i rozswietlilo fajnie no i dalam jasna wykladzine

tak samo teraz mam w salonie, po wymianie okien nie malowalismy jeszcze na nowo, bo nie do konca mam pomysl ale teraz sciany sa szare, raczej ciemne, przelamane byly jasnym zielonym, ale teraz tam gdzie mam okna jest pomalowane na bialo i tez super rozjasnia.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora