Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy kąpiecie się codziennie ? Ale szczerze..... :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-11, 15:32   #136
basienka:)
Raczkowanie

Dot.: Czy kąpiecie się codziennie ? Ale szczerze..... :)

Cytat:
Napisane przez Safira Pokaż wiadomość
Nie przekonalas mnie wcale i robi mi sie niedobrze wiedzac ( po waszych wypowiedziach) ze duzo osob nie myje sie rano!
Nie dziwne ze rano w autobusie srednio czasem pachnie...
Cytat:
Napisane przez Safira Pokaż wiadomość
Możesz sie ze mna nie zgadzac i moglabys to wyrazic w bardziej kulturalny sposob, pisanie ze robi Ci sie niedobrze ma naprawde niski poziom
I nie wyrazaj tez, ze myje sie rano pewnie dlatego, ze sie poce w nocy, bo tego nie wiesz, ale zaspokoje Twoja ciekawosc - Nie to nie jest ten powod
Myje sie bez powodu, to normalne, a anomalia dla mnie jest niemycie sie rano (to tez moje zdanie i ktos moze siez tym nie zgadzac)
Jeżeli robisz komuś uwagi co do jego kulturalnych wypowiedzi, to proponuje się najpierw sama do nich dostosować. I gratuluje ci twojego wysokiego poziomu
Mówisz, że ktoś nie ma się wyrażać, skoro nie wie, czy ty się w nocy pocisz. A twoje poprzednie stwierdzenie " Nie dziwie się, że rano w autobusie średnio czasem pachnie", tylko dlatego, że ktoś nie bierze prysznicu rano nie było przypadkiem wyrażeniem się? Ja rano nie biorę prysznicu i mogę ci zagwarantować, że przeze mnie w autobusie brzydko nie pachnie.
basienka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując