Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, część 67.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 11:14   #819
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dobry

carmi ale kieliszki to do czego, hm?

karo, gratuluję decyzji o szkole! i ciekawy ten tatuaż

aleks, pierwsza jazda, WOW! jesteś dla mnie guru, ja po Warszawie bałabym się jeździć
Florence przywiozła jakiś mocny alkohol z mirabelek. Był naprawdę mocny, 11 letni, więc większe kieliszki nie miały sensu. Plus wino oczywiście
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Naj, nie lubię Lany, ale sam w sobie koncert wydaje się być fajny Coś w tym jednak jest, że inaczej się przeżywa muzykę, gdy artysta jest na żywo.

Carmi O kurczę, chcę te sery!!! A dmuchawce ogólnie są bardzo wdzięczne. I na tatuażacch i na tapetach Umyśliłam sobie, że kiedyś będę mieć między meblami kuchennymi za szkłem taką jedną

Frezi Zdrowiej...

Karola, ciekawie wygląda ten tatuaż "na żywo" A to gdzieś daleko zaszłaś od pracy?

Koleżanka z samorządu poszła do profesorki. Usłyszała, że wyniki dla mnie ma, ale jej nie da, bo bez komentarza nie połapię się w nich. Powiedziała, że na pewno wyśle mi je dzisiaj wieczorem i nawet do mnie zadzwoni. Kto w to wierzy? Jak mi ich dzisiaj nie wyśle, to mam labę przynajmniej do 17.06
No to Cię załatwiła z tymi wynikami

Od dzisiaj wracam do ćwiczeń, bo 2 tygodnie nie robiłam nic prócz przysiadów wieczorami I mój pępek robi się smutny
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora