2013-06-04, 11:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Napisane przez oliwka__
Witam
Mała co prawda w nocy śpi ślicznie bo zazwyczaj karmię raz góra dwa razy ale zawsze jest tak że ciągiem śpi od 4,5 do 6 godzin później karmienie i np. śpimy 3 godzinki ale nie raz jak już wstanie o 5 to do 23 potrafi nie spać  oczywiście ma drzemki 5-15 minutowe to wtedy jem śniadanie albo kąpię się albo ogarniam chatę
Ktoś kiedyś powiedział że niemowlaki tylko jedzą i śpią to jednak nie prawda  Już myślałam że coś jej jest ale nie wszytsko ok zdrowa tylko tak lubi nieraz mówię naje się porządnie to padnie ze przejedzenia a ona oczy otwarte.
|
Między naszymi dzieciaczkami jest dzień różnicy, pocieszę Cię, że u nas podobnie... Nawet się zastanawiałam i czytałam o tym skoku rozwojowym, ale u nas to chyba ten skok by caly czas był 
Kubuś w nocy też ladnie pośpi, mam 3 pobudki może, ale jak się rano ok.7,9 budzi to do wieczora nie daje odpoczać. Daję na leżaczek, to poleży moze 20 minut, jak daję do lozeczka, pokazuje obrazki, wlaczam karuzele - moze 15 minut poleży. W ciagu dnia robi drzemki po kilka minut do pół godziny góra. Na spacerach śpi cudnie, bo jak wychodze na 3,4 godziny to tak śpi. No ale do tego musi być pogoda, tzn. nie powinno padać/lać.
Teraz mi śpi pięknie już 1,5h bo dałam go na brzuch - próbowałas?
|
|
|