Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 12:06   #3383
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was zeszlo mi z tym 2 godziny ale macie speeda
tak piszecie o diecie, tj jakas specjalna dieta czy cuu ?

A jeszcze jedno pytanko bo zamierzam kupic tez butelki aventu noi pasuje małą- do herbatki tak(?) i dużą na mleko tak (?) tylko dalej nie wiem jakie pojemnosci ? 260ml to nie za duzo ? i 125 ml mniejsza bedzie ok ;> ?

A i jeszcze widzialam, ze smoczki uspokajajace zamawiałyscie, to tez do butelek ;> ? Po co one ? Oświeccie mnie

noi pytałam sie jeszcze parenascie stron wczesniej czy mata edukacyjna zamiast lezaczka bujaczka bylaby lepsza i od ktorego miesiaca sie ja stosuje ?

Ja sie w miare wyspałam dzisiaj, wstałam przed 10 pojadłam jajecznicy i pozniej czeresni, a zaraz bede robic ryż z truskawkamiiiii :
jeśli chcesz butelki z AVENTu to polecam Ci taki zestaw startowy http://allegro.pl/zestaw-startowy-av...117567437.html sama go mam i kilka dziewczyn tutaj na wątku też cenowo się opłaca