2013-06-04, 12:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41147476]Jestem chuda i wysoka a przytyć za ch nie mogę
Renia, będę zaszczycona zamianą
Jeździmy, ale nie w paradach W sumie nasze zloty to głównie Mników, na Częstochowę (dla samego klimatu, nie mszy) nie mogę namówić Tża. Z koleżanką do Chowy jeździłyśmy autobusem, a mieć motor i nie pojechać
Mama też mi mówi, że z głową. Ale jakbyście się nasłuchały tyle, co ya, to też byście miały kompleksy :brzyda l:[/QUOTE]
eeeeee ja tam całe życie słyszę, że wyglądam jak kopciuch i ruszam się jak słoń w składzie porcelany oczywiście to wszystko od szanownej mamusi aaa i, że mam się pomalować, zrobić grzywkę i zafarbować na blond (mój komentarz jest zawsze jeden Suza ma juz tyle plastiku, że ja nie potrzebuje ) a tak to generalnie wisi mi to
Przejmowałam się jak miałam 15 lat później stwierdziłam, że wali mię to lubię się w takiej wersji, jakiej jestem
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
|
|
|