Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 13:03   #476
paula54
Zakorzenienie

Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Widzę, że jak ja się produkuję na zajęciach, to Wy na wątku z dnia na dzień co raz lepiej nam idzie to spamowanie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41144743]Ja też chętnie ale nie nad morze, bo nie pokazuje się w bikini nie pamiętam, keidy ostatni raz na basenie byłam, a tak lubię wodę[/QUOTE]
Przepraszam bardzo, ale kurna dlaczego?
Jak chcesz, ja chętnie przyjmę parę cm wzrostu. Cyckami też bym nie pogardziła. Za to mogę oddać kawałek uda i brzucha. Chętna?
Ja też jakoś nie mogę przytyć w żaden konkretny sposób poza tym, że mi się koło ratunkowe na brzuchu zbiera. A jakby tak w cycki szło
Chyba każdy ma kompleksy jakieś, ja też siebie w stroju nie lubię, ale generalnie doszłam do wniosku, że większe wieloryby bez wstydu po plażach się wylegują I mam to wszystko głęboko w

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Taaak, też pamiętam, wtedy jak gadałaś te głupoty, to sobie uświadomiłam, że masz coś nie tak z głową
Podzielam zdanie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41147476]Częstochowę (dla samego klimatu, nie mszy) nie mogę namówić Tża[/QUOTE]
Też chciałam TŻta na Częstochowę wyciągnąć w tym roku (na mszę bardziej) ale po 1 był po pracy wymęczony a po 2 padało. Może w przyszłym roku się uda.

Cytat:
Napisane przez renia19941 Pokaż wiadomość
Moze się przejedziecie w tym roku? Chyba na początku lipca jest. No i mozna się przejechać pętlą bieszczadzką, piękna trasa! Moze Paula i Malwi też by się zdecydowały. ..
Ja się piszę, nie wiem jak TŻ. On już pętlę pokonywał, bieszczady jak na Krośnian kochamy oboje, więc jak najbardziej
Ja bym jeszcze na Zakopiec skoczyła, może uda się w końcu drugie podejście na Solinę. Z takich tras stricte do polatania polecam skoczyć przez kalwarię zebrzydowską na inwałd, andrychów i nie pamiętam co jeszcze (musiałabym w nawigację rzucić okiem), za andrychowem są fajne winkle

Jeśli chodzi o poranne pobudki - to z jednej strony mam fajnie, bo mogę sobie pospać praktycznie codziennie do której chcę (poza wtorkiem bo wtedy muszę być o 10 na uczelni), a z drugiej - TŻ jak ma na rano to mnie budzi o 5 ("śpiiiisz" "a zrobisz mi kanaaapkii?" itp) i potem już zasnąć nie mogę. Tak się przyzwyczaiłam, że nawet jak ma drugą zmianę to ja i tak najpóźniej o 7/8 się budzę sama i ni hu hu nie pośpi dłużej... No, chyba że impreza była do późna
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując