Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 16:35   #3531
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dobra, ponapalałam się wózkiem to mogę pisać

inwersja rozumiem, że masz ciężko ale moim zdaniem nie masz się o co obrażać. Nawet nie wiesz na ile postów moich nikt nie odpisał i jakoś się nie obraziłam. Mogę nawet głupie przykłady z dzisiaj podać: wstawiłam zdjęcie kota, z nowym kocykiem i tylko kaśka napisała, że słodka kicia, wstawiłam zdjęcie pokoju Julki z obszernym jak na mnie opisem i NIKT nie odpisał, napisałam kilka rzeczy i też nikt nie odpisał.. Forum to forum i nie każdy na wszystko odpisuje. Moim zdaniem powinnaś sobie zrobić rachunek sumienia: czy odpisujesz na wszystkie posty, zawsze? Z pewnością nie. Nikt tak nie robi. Każdy wybiera posty, na które ma coś do powiedzenia, skomentowania. To tak jakbym ja się na Ciebie obraziła, bo nie odpisałaś mi na cośtam. No bez sensu, prawda? I wybacz, nie za każdym razem każda może pisać i przyznawać Ci rację, że MASZ NAJGORZEJ. Każdemu jest ciężko i to z wielu powodów! A my na forum po to jesteśmy żeby się wygadać, wyżalić ale nie oczekuj, że za każdym razem wszyscy będą się nad Tobą rozczulać bo nikt nad nikim się nie rozczula. Jak kiedyś miałam doła to też na początku wszystkie mnie żałowały ale później kilka dziewczyn (ha, nawet do dzisiaj pamiętam kto dokładnie) napisały parę ostrzejszych słów i na początku zareagowałam jak Ty a później sobie przemyślałam sprawę i miały rację. Czasem trzeba kogoś sprowadzić na ziemię. Rozumiem, że jesteś w ciąży i czasem z powodu pierdoły można mieć strasznego doła ale proszę zrozum też nas, że też mamy gorsze dni tak jak Ty. I wcale nie chcemy żebyś sobie poszła. Serio.

no jak to przeciez odpisalam, ze moj pokoj na stancji wygladal identycznie i ze jasniejszy kolor na scianie z oknem super sie wtedy sprawdzil

a co do drugiego, haa tez pamietam ze bylam to miedzy innymi ja boze, ale jestem wredna

mi tez sie nuuudzi a mam tyle spraw do ogarniecia, tylko szkoda ze nie chce mi sie ich ogarniac
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora