Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-05, 05:37   #6
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!

Witam czy mogę się dołączyć?
Trochę o mnie:
Mam 27 lat (ale ten czas zleciał), mam dwójkę dzieciaczków, córka skończy teraz 6 latek a synek ma 5,5. Obecnie mieszkam w DE od prawie roku. Zrzucam pociążowy kilogramy Diete zaczęłam od końca lutego, od tego czasu też ćwicze, chociaż z przerwami. Uwielbiam sporo ćwiczyć. Przed dietą jak pisze w opisie ważyłam 65, teraz 56,5. Ważyłam już 55, ale wpadło trochę słodyczy, to się odbiło Chciałabym ważyć ok. 50kg. Przed ciążą, kilka lat temu ważyłam zawsze 48kg. Teraz mam trochę większe biodra, więc myślę, że te 50kg mi wystarczy. Wzrostu mam 161. Najbardziej chciałabym wysczuplić uda i łydki bo mam grube, no i pozbyć się sporej opony na brzuchu, to moja zmora
Z ćwiczeń wykonuję codziennie coś innego, wcześniej popadłam w monotonnie, więc teraz od czerwca zmiana ćwiczeń. Ćwiczę z Tiffany, z Mel B, zaczynam przygodę z Chodakowską (Skalpel zrobiłąm kilka razy, Turbo tylko raz a do Killera się dzisiaj będę przymierzać), Callanetics (stare ćw. rozciągająco-modelujące sylwetkę), Turbo Fire, ćw. na stepperku, na rowerku stacjonarnym, biegam, no i nie pamiętam co tam jeszcze
Na początku dietowałam z Dukanem, spadło pare kg, ale jak przerwałąm to coś tam wróciło. Teraz staram się zdrowo odżywiać, 5 posiłków dziennie, mniej więcej co 3h, pić min. 1,5 litra napojów (woda, herbata zielona, czerwona, kawa), czasem wypijam nawet 2,5 litra Wysokowęglowodanowe rzeczy staram się jeść najpóźniej do popołudnia, a te wysokobiałkowe w późniejszych godzinach. Nie jem do 1,5-2h przed snem.
Mam nadzieję, że mnie przygarniecie

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ----------

Jak narazie dzisiaj wykonałam: callanetics (50min) + 2 krótkie filmiki z Mel B (w sumie 11min)

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2013-06-05 o 04:04
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując