Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdrowa Dieta od 10.06 – Wspólna Mobilizacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-05, 09:21   #1
Potyczka
Raczkowanie

Zdrowa Dieta od 10.06 – Wspólna Mobilizacja

Witajcie Dziewczyny!
Zakładam grupę wsparcia dla tych z Was, które chciałyby, tak jak ja, poprawić swój wygląd i stan zdrowia poprzez dietę, pielęgnację i ćwiczenia.
Nad moim planem dietetycznym dopiero pracuję, dlatego dałam sobie czas do 10go – na rozsądne zaplanowanie posiłków i treningów, ułożenie zbilansowanej diety no i pozbycie się z domu niezdrowych produktów
Moja dieta będzie oparta głównie o warzywa, ryby, mięso, jajka, orzechy, i owoce. Planuję ograniczyć produkty przetworzone i pamiętać o piciu wody i łykaniu magnezu. Jeśli chodzi o treningi, to jak tylko pogoda się poprawi i przestanie być tak okropnie mokro, wracam do biegania i jeżdżenia na rolkach, a od lipca będę chodzić na siłownię.
Mój cel to spalić nadmiar tłuszczu, ujędrnić ciało i w efekcie, poczuć się lepiej we własnej skórze Wagą tak naprawdę średnio się przejmuję, ale wczoraj pokazała ona 62 kg, a pamiętam że najlepiej się czułam przy 55.
Zakładam nowy wątek, bo trudno jest przebić się przez istniejące, a dobrze jest mieć motywującą grupę, która wesprze, doradzi, podzieli się swoimi sposobami na zdrowe chudnięcie i kopnie w dupę w razie potrzeby

Zapraszam Was dziewczyny, piszcie ile ważycie, ile chcecie schudnąć i jaką metodą

A oto lista śmiałków

Dziewczyny, tabelka z Excela coś mi się wykrzaczała tutaj, więc stworzyłam plik w Google Docs: https://docs.google.com/spreadsheet/...0E&output=html
Dajcie znać, czy macie do niego dostęp i czy widzicie tabelkę?
Zastanawiam się nad dodaniem rubryk 'cel' (czyli np. zdrowe odżywianie, pozbycie się cellulitu) i 'metody'. Jak sądzicie?

Edytowane przez Potyczka
Czas edycji: 2013-06-07 o 10:30
Potyczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując