Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-05, 09:52   #191
kas_fiuka
Raczkowanie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

NADROBIŁAM!!

Coś mignęło i piciu bratka, ja pije codziennie i ostatnio podczas gdy czekałam, aż woda się zagotuje przeczytałam ulotkę. Dwie torebki parzyć w jakieś tam ilości i popijać cały dzień. Stosujecie się do tego?

Moja cera poprawiła się odkąd pije bratka, nie wiem czy to tylko bratek tak wpłynął, czy ocet jabłkowy, który popijam codziennie rano, czy tabletki drożdżowe. Zaczęłam też pić pokrzywę (bo u mnie w domu zawsze tego pełno, mój dziadek pije co najmniej dwa kubki pokrzywy dziennie!) i drożdże.

Marzy mi się wypróbowanie całej serii Lirene Youngy 20+! Ten micelek w kapsułkami i krem-żel wyglądają bardzo apetycznie!

A propo rozmiarów butów (które były z 5 stron temu), ja noszę 41/42. Cieżko znaleźć buty... Ponadto nie wiem czemu, ale producenci robią duże rozmiary do tych najbrzydszych, których nikt nie chce kupić w "normalnym" rozmiarze! Już nie wspomnę o tym, że najlepszy but na świecie to dla mnie jak najwyższa szpilka. oh...! Mam w nich zazwyczaj 190cm, ale czuje się tak świetnie...

Wczoraj sobie usiadłam i przeczytałam całą książkę, grube tomisko. Przyjemny dzien.
Ponadto -2kg
kas_fiuka jest offline Zgłoś do moderatora