2013-06-05, 11:11
|
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
Napisane przez mimbi
aniyam serum EL mnie interesuje- działa? Bo mam jakieś tanie serum Bioliq z Gb i takie se, ze tak intelektualnie powiem.
Widzę, ze Ty tez chyba subskrybujesz Gb? Glinka i Yoskine mnie naprowadzily
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
rozgryzłaś mnie 
a co do serum jak się je używa regularnie to działa, może nie od razu i nie w 100% likwiduje pory ale je trochę zmniejsza, ja już na pory to chyba wszystko stosowałam, szczegolnie jak coś nowego wychodzi to zaraz lecę kupić, mam na ich punkcie jobla dosłownie, teraz kupiłam też to Z-pore GoodSkin zobaczymy co zdziała
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------
Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16
 No to ja wychodzę na minimalistkę przy Tobie  Rano - spryskuję twarz hydrolatem, zbieram resztę wacikiem i aplikuję filtr. Wieczorem myję twarz olejkiem myjącym, następnie wycieram ręcznikiem papierowym, spryskuję twarz hydrolatem i delikatnie zbieram resztę wacikiem. Po 30 minutach nakładam zorac. Dwa razy w tygodniu, czasem raz zrobię peeling enzymatyczny i nałożę spirulinę 
|
Ewuniaa16 a te hydrolaty to rozcieńczasz z czymś czy dodajesz do czegoś czy tak same ??? Nigdy tego nie miałam i stąd to pytanie
|
|