Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Być Fit Mamą chcę" Dziennik Małej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-05, 20:23   #1
Mała!
Zakorzenienie

"Być Fit Mamą chcę" Dziennik Małej!

Witam Was Wszystkie

Nieśmiało postanowiłam się do Was przyłączyć i razem z Wami trenować ciężko oraz dzielić się wiedzą i niewiedzą

Coś o Mnie

Lat: 29 ( OMG)
Czym się zajmuję: obecnie domem i wychowywaniem mojego 15-sto miesięcznego synka
mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni...i zacznę spełniać się zawodowo! jestem na etapie szukania fajnej pracy

Wzrost: jedyne 157 cm!
Waga : 57 kg ciągle... +/- 0,5 kg

Biust : 87cm tragedia!
Pod biustem: 76cm
Talia: 69cm
Pod pępkiem: 80cm
biodra kości: 84 cm ( było 87 )
Pupa: 93 cm
Udo: było 57,5cm jest 55,5 cm chociaż nadal muszę tutaj sporo zredukować!
Nad kolanem: 40,5
Łydka: ok 37cm
Ramię: ok 28cm

Co mnie skłoniło do ćwiczeń...sama nie wiem nagle mąż pokazał mi Insanity! postanowiłam z marszu zrobić....i zakochałam się w wysiłku...moje ciało także!
Moje ciało nie było w dobrej formie,przed ciążą mało się ruszałam a w ciąży prawie w ogóle (musiałam dużo leżeć! ) miałam CC więc ciągle odkładałam ćwiczenia,
na szczęście natura była dla mnie łaskawa i ciążowe kilogramy wyssał ze mnie mój mały łakomczuch tym samym sposobem pozbawił mnie także moich piersi nad czym bardzo ubolewam

Cel: Małe redukcja, troszkę rzeźby, zdrowe i wysportowane ciało, jędrne i gładkie z zarysowanymi mięśniami i to nie tylko wtedy gdy się napinam
Najbardziej zależy mi na wysmukleniu Nóg! Mam duuuże łydki i duże uda...i jeszcze sporo na nich tłuszczyku.
Marzenie dotyczące ciała: spacerowanie po mieście w krótkich spodenkach! hehe naprawdę nigdy tego nie robiłam

Trening: Głownie Insanity, skończyłam je 23 Marca! potem przez kwiecień powtarzałam treningi na przemian z siłownią, Zuzką i bieganiem.
Od Maja zaczełam Asylum, które skończyłam właśnie dzisiaj! ale zrobię jeszcze dwa treningi i zobaczę po weekendzie co dalej!
Chciałabym na pewno biegać i robić jakis fajny siłowy trening dla DAM ale w zaciszu domowym, nie mam na razie możliwości chodzić na siłkę!

Dieta: HYm ogólnie dopiero zamierzam zabrać się za nią lepiej, zazwyczaj Jem ok 1800 kcal ok 2 gr białka /kg masy ciała, 1-1,3 gr tł./km reszta to Węgle!
tak bym chciała ale wychodzi różnie... średnio TAk: 120-130 gr białka/ 55 gr tł. / 150 gr ww/ ok 1600 kcal to znaczy ostatni tydzień tak mi wychodził nisko jakoś ... zazwyczaj jem więcej!
Ostatnio skupiłam się na białku i skrupulatnie liczę...i jakoś tych Tł. mało mam chyba ...WW też bym wolała mniej niż więcej i jakoś tak ogarnąć tego nie mogę dlatego wychodzi mi mniej tych kcal!

Mam nadzieję, że będziecie zaglądać do mojego dziennika, i że uda mi się prowadzić go w miarę regularnie ZAPRASZAM ...

Dla łakomczuchów na fotki... i oczywiście dla bystrych oczu, które mogą dużo podpowiedzieć załączam fotki...

sprzed Insanity czyli ze stycznia... NIe mogę załadować
po 63 dniach Insanity... 23 marzec... Też nie mogę
oraz aktualne już prawie po Insanity Asylum robione przedwczoraj bodajże...i kilka dodatkowych jak plecki i brzuch... troszkę ciemne wyszły, ale przynajmniej widać zarys mięśni Starałam się dodać jak najlepsze zdjęcia!

Więc dodam tylko aktualne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.czerwiec.jpg (114,8 KB, 359 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3 czerwiec.jpg (80,4 KB, 268 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3 czerwca.jpg (87,2 KB, 196 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG2266-1.jpg (91,0 KB, 215 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG2297-1.jpg (88,7 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG2276-1.jpg (107,7 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG2291-1.jpg (63,7 KB, 184 załadowań)

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2013-06-06 o 08:48
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując