2013-06-05, 20:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
Napisane przez pauleta89
Nie nie chodzi o to, że z zakupami kosmetyków w czerwcu musisz zmieścić się w puli 50 zł  Za wszystkie! 
|
nie, nie rozumiem ale że jak, w czerwcu mam używać, kosmetyków, które w sumie kosztują 50 zł? Czyli co np. żel mam za free , szampon wezmę od męża, balsam do ciala mogę nie używać, balsam do ust 6 zł, podkład 22 zł, mąka ziemniaczana na twarz , tusz 20 zł i i jest 50 zł O to chodzi?
Cytat:
Napisane przez xnika
Heh gdybym ja miała pisać recenzje po skończeniu produktu albo po każdym zużyciu to jeśli chodzi o balsamy do ciała to pewnie bym nie wystawiala, ponieważ balsam 250ml mam na 2tyg a recenzje można niby po miesiącu stosowania :/ a tylko w przypadku nivea i czterech pór roku wracam do balsamow.
|
oh jak ja nienawidzę balsamów do ciała nieraz to i rok mam teraz mam takie maslo truflowe z Avonu to jedyny produkt od lat!!!, którego lubie używać i mam ochotę
A tak to tylko jakieś żele i tyle
a teraz się odchudzam to wklepuję jakieś wyszczuplające. Producent obiecuje, że odejmuje 2 cm w pasie i w biodrach, jak liposukcja dosłownie nie trzeba do dr Szczyta jeździć - balsam i fruu
|
|
|